Herfstrit regio Oost

Zoals u waarschijnlijk al dacht gaat dit jaar de 16e HTTT niet door ivm Corona. Maar we hebben wel een leuk alternatief bedacht!

 

We organiseren een Herfstrit, die ook start op het gebruikelijke punt, Tante Sien, in Vasse. De rit kunt u zelfstandig rijden op iedere dag in oktober en samen met de mensen die u zelf uitkiest. Als u zich opgeeft dan krijgt u van mij digitaal de route toegestuurd, zodat u iedere dag in oktober de mooie omgeving van Vasse kunt bewonderen.

 

Wat krijgt u als u zich opgeeft:

Digitaal de route (eventueel kan ik hem ook geprint naar u toesturen als u niet kunt printen)

Gratis kopje koffie en wat lekkers bij de start op vertoon van uw lidmaatschap pas.

Afsluitend een consumptie op vertoon van uw lidmaatschap pas.

We vragen u een foto te maken van uw auto en het mooie Twentse herfstlandschap, deze naar ons op te sturen en de 3 mooiste foto's worden beloond met een leuke verrassing.

 

Opgave is gratis!

 

Dus een alternatief, passen binnen de richtlijnen van de RIVM, hou wel goed de berichtgeving van de RIVM in de gaten.

 

Graag opgeven voor: 25 september op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

vr gr

Maike Pijffers

Hans Mollema

Evenement Eigenschappen

Organisatie regio Oost
Type evenement Toertochten & Ritten
Startdatum 01-10-2020
Einddatum 30-10-2020
Locatie Tante Sien

Locatie informatie - Tante Sien

Denekamperweg 210, Vasse, 7661RM

In de mooie Twentse omgeving vindt u ons gezellige en gemoedelijke hotel - restaurant. Hier komt u op verhaal na een sportieve zwerftocht door de paradijselijke omgeving. Hier ontspant u zich na urenlang confereren in één van onze vergaderzalen. Met een pils, een straffere drank of een glas fris voelt u zich een herboren mens. Alle zorgen vallen van u af en u vergeet de tijd.