Eindejaar evenement regio Oost

Deze keer gaan we naar het Oude ambachten & Speelgoed museum, Rijksweg 87, in Terschuur. Zoals de naam al doet vermoeden is er een grote collectie speelgoed uit vroegere tijden en is er veel te zien over oude ambachten. Als een extraatje is er een tentoonstelling over De Fabeltjeskrant.

Speelgoed autos
speelgoedmuseum Veluwe Uitje Dagjeweg 570x360

Ontvangst is vanaf 14.00 uur met koffie/thee en gesorteerd gebak. Er is genoeg parkeerplaats voor onze Volvo’s. U kunt de looproute volgen en alles rustig bekijken.

Om 17.00 uur gaan we een drankje doen in de horeca van het museum. Na het drankje wordt rond 17.30 uur het koud/warm buffet klaargezet. Na het ijstoetje met vruchtjes & slagroom wordt het geheel afgesloten met koffie/thee. Alle andere consumpties die u verder gebruikt zijn voor eigen rekening.

Voor hondeneigenaren: Uw hond mag niet aanwezig zijn tijdens het bezoek in het museum en tijdens het buffet.
Rond 19.30 uur is het afgelopen en wensen we iedereen een goede thuisreis, een goede Kerstviering en een goed en gezond 2022!

De eigen bijdrage is 15,00 euro per persoon. Dit geld dient vooraf overgemaakt te worden en wel op rekeningnummer: NL 22 RABO 0141559810 t.n.v. Volvo Klassieker Vereniging o.v.v. uw lidnummer, uw inschrijving is na betaling definitief.

Aanmelden kan tot 9 december en vol is vol.
Eddy Slootman, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
onder vermelding van:
  • Naam
  • aantal personen
  • lidnummer
  • telefoonnummer

Zorg bij aankomst dat u een op dat moment geldige aan covid -19 gerelateerd gezondheidsverklaring kunt tonen.
Geef u op en laten we samen er een fijne dag van maken.

Tot ziens,
Team regio Oost
Eddy en Agnes.

Evenement-informatie

Organisatie regio Oost
Type evenement Bijeenkomsten & Meetings
Startdatum 18-12-2021 14:00
Einddatum 18-12-2021 19:30