Technische avond: bezoek ABK Autogas

LPG in Amazon

Regio Noord-West van de Volvo Klassieker Vereniging is, zoals eerder vermeld in onze Nieuwsbrief van februari, op vrijdag 17 februari in Alkmaar te gast bij ABK Autogas. Gasrijders konden zich aanmelden voor een gratis inspectiebeurt. Door afmeldingen zijn er inmiddels nieuwe kansen ontstaan. Aanmelden kan weer!

Op vrijdag 17 februari zijn we in Alkmaar te gast bij ABK, het bedrijf van Wiljam Kaandorp. Hij is een oude bekende van onze regio en al 40 jaar gespecialiseerd in het inbouwen van gasinstallaties in auto’s.

Jarenlang bood Wiljam de leden van regio Noord-West kort voor het begin van de zomervakantie de mogelijkeid de gasinstallatie in hun klassieker gratis te laten inspecteren. Dat ligt al weer een tijdje achter ons en inmiddels is ABK in Alkmaar ook verhuisd.

Wiljam heeft nu aangegeven ons graag weer eens te ontvangen. Centraal daarin staat opnieuw de mogelijkheid voor gasrijders om de installatie van hun wagen te laten nakijken en af te stellen. In dat kader is er op 17 februari plek voor 10 tot de VKV toegelaten klassieke Volvo’s van 25 jaar of ouder.

De avond belooft ook de moeite waard te zijn voor wie (nog) niet op gas rijdt. Op alle vragen kan deze avond een antwoord worden gegeven. Wie gebruik wil maken van het aanbod voor een controle van de autogasinstallatie wordt verzocht zich via de e-mail te melden bij regiobestuurder Peter de Laat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avond begint om 19.30 uur. ABK is te vinden op het adres Hamsterkoog 1 met als postcode 1822 CD in Alkmaar. Meer over het bedrijf is te vinden op de website https://www.abk-autogas.nl/

 

Evenement-informatie

Organisatie regio Noord-West
Type evenement Bedrijfsbezoeken
Startdatum 17-02-2023 19:30
Locatie ABK Autogas