Afsteldag injectie

Traditioneel in het voorjaar: de afsteldag voor injectie systemen, zodat uw 1800E of ES weer tevreden snorrend aan de ritten van dit jaar kan deelnemen. Ook dit jaar organiseren wij de afsteldag bij Jan Ooms Classics in Monster. Daarbij wordt in eerste instantie het injectiesysteem bekeken, en vervolgens wordt ook het gehele functioneren van de motor door Jan aan een nader onderzoek onderworpen. Wij gaan uit van één uur per auto, dus we hebben slechts plaats voor een beperkt aantal auto's. Overigens is het systeem zeer stabiel, dus wanneer het eenmaal is nagekeken hoeft dat voorlopig niet meer, tenzij je problemen hebt. Geef dat dan even aan. 

We beginnen om negen uur en de laatste auto wordt om twee uur 's middags onder handen genomen. Vol is Vol. Je mag jouw voorkeur voor een tijdstip aangeven, al garanderen wij niets. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Een heel belangrijk punt is nog dat we moeten weten of de wagen een airco heeft of niet. De computer zit er achter, en het is heel veel werk voor ons om deze te monteren/demonteren. Dus ook als-ie het niet doet zit-ie in de weg.

Om je aan te melden stuur je de volgende gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.:

- Naam:                                                          
- Telefoonnummer (06):                                 
- Lid nummer:                
- Auto uitgerust m. airco  J/N:
- Bent u al eerder geweest, en wanneer voor het laatst?
- Voorkeur tijdstip: 
- Type auto:
- Bouwjaar:
- Kenteken :

Evenement-informatie

Organisatie P1800 register
Type evenement Sleuteldagen
Startdatum 25-05-2024 09:00
Einddatum 25-05-2024 14:00
Locatie Jan Ooms Classics