Zomer tour Jongeren register

De Zomertour is uitgestippeld door het Noord-Hollandse landschap.

We hebben een oude rit die we in 2003 hadden gemaakt van de plank gepakt en afgestoft (deze was nog niet eerder bij de Volvo Klassieker Vereniging te rijden geweest).
De controle is verreden, er is een hoop verandert in 10 jaar tijd. Hele routes moeten aanpassen en sommige vragen waren ook niet meer te vinden.

Voor mensen die Noord-Holland goed kennen, wij zijn benieuwd of jullie deze weggetjes al kennen (wij denken de meeste nog niet).

Het is een route die opgebouwd is met een Bol-Pijl situatie. Voor de zekerheid zullen we een aantal referentie locaties toevoegen in de rit zodat bij eventueel verdwalen je toch de weg kan vervolgen. Om jullie een beetje actief te houden zijn er vragen die je onder het rijden kan beantwoorden en foto's die je moet kunnen terug vinden langs de route.

We beginnen bij de Subway in Oostzaan en zullen eindigen in het Twiske (Oostzaan).

De aanvang is om 10.30 en we vertrekken om 11 uur vanaf de Subway. Hier krijgen jullie koffie/ thee bij de start. Na een mooie rit door het landschap zijn jullie vanaf 15:30 weer welkom om bij de eindlocatie aan de poort van het Twiske de antwoorden in te leveren. Voor de mensen die zin hebben om na te praten en een lekkere pannenkoek te eten zijn jullie welkom bij het pannenkoekenrestaurant De Appel in het Twiske. 

De route is circa 100 km lang

Kosten zijn €12.50 per equipe (op basis van 2 personen per auto).
Hierin begrepen zijn: een routeboek met opdrachten en koffie/thee bij de start.
Optioneel kun je meegaan naar het pannenkoeken restaurant waar we de einduitslag bekend maken. (parkeerkosten €3.50 en eten en drinken voor eigen rekening).

De startlocatie is:
Subway Oostzaan
Ambacht 30
1511JZ Oostzaan

Eindlocatie is:
Pannenkoekenrestaurant De Appel
Zuidlaark 1
1511GX Oostzaan

We hopen jullie alle te zien bij de Zomertour.

Evenement-informatie

Organisatie Jongeren register
Type evenement Toertochten & Ritten
Startdatum 10-06-2023 11:00
Einddatum 10-06-2023 16:00
Sluitingsdatum 03-06-2023 12:00
Locatie subway Oostzaan

De inschrijving is gesloten