Schuurpraat met Ron van Mechelen

We gaan een kijkje krijgen in de schuur van Ron van Mechelen. 

Ron heeft zijn Volvo's voorzien van de nodige modificaties om ze nog betrouwbaarder te maken.
Volvo is opzich zelf al betrouwbaar, maar met de techniek en inzichten van nu heeft hij verbetering toegevoegd om zo op lange afstandsritten een zeer betrouwbare auto te hebben.

Hij heeft veel tijd besteed aan het verbeteren van de Volvo Amazon. Dit met name op het gebied van duurzaamheid en veiligheid bij rally's.
Maar dit is ook erg interessant om te zien als je jouw klassieker voor dagelijks verkeer gebruikt. Hoe kun je zorgen dat jouw auto minimaal kans op pech kan hebben?

Ron neemt ons mee voor wat uitleg over de verschillende aanpassingen die hij gedaan heeft aan zijn voertuigen. Denk hierbij aan verstevigingen aan auto en motor als ook extra relais op de elektra. Hierdoor zijn bijvoorbeeld de koplampen van zijn Amazon een stuk feller en geeft het minder slijtage aan je schakelaar. 

Daarnaast zal Fred kok ons uitleg geven over overdrives waar je om moet letten en verbeteringen op kan uitvoeren.

Op dit moment is het nog onder voorbehoud dat komt Flok Boer ook nog langs over uitleg voor nog duurzamere Volvo blokken dan Volvo ze zelf maakte "bullet proof" zoals hijzelf zegt.

We hopen jullie met een nieuwe blik te laten kijken naar de al onverwoestbare Volvo die nog beter kan worden met wat aanpassingen.

 

Als een evenement van het Jongerenregister zijn oudere (+35) ook welkom maar bij te veel aanmeldingen krijgen de jongere voorrang. Vermeld uw leeftijd in de opmerkingen

 

Na afloop is er een borrel waar we gezellig even kunnen napraten.

 

We starten om 13:00 in de schuur bij Ron en zullen rond 17:00 de dag afronden.

Adres is :
Achterweg
Beusichem

 

We hopen jullie alle te zien op 10 december,

 

VKV Jongerenregister bestuur

Evenement-informatie

Organisatie Jongeren register
Type evenement Technische bijeenkomsten
Startdatum 10-12-2022 13:00
Einddatum 10-12-2022 17:00
Locatie Ron's Rallystal