Zandvoort dag samen met de Volvo 300 Vereniging

We gaan naar (het circuit van) Zandvoort !
Na het succes van vorig jaar opnieuw een dag Zandvoort.
Dit jaar samen met de leden van de Volvo Klassieker vereniging waar de V3C straks deel van uitmaakt.
Mijn goede vriend Huub Vermeulen kwam vorig jaar met een geweldig idee; komen jullie met de club naar Zandvoort als een 300 cub race is , kunnen jullie eens met elkaar kennis maken en geef ik jullie een kijkje achter de schermen op Zandvoort, een bezoekje in de pits. Wellicht kunnen we regelen dat er voor de liefhebbers de mogelijkheid is zelf eens een rondje op het circuit te maken. We maken er gewoon een leuke en gezellige dag van!
Nou en dat is gelukt!
Daarom ook dit jaar een Zandvoort dag en wel op zaterdag 7 oktober van af 10.00 op het circuit.
Huub zal onze gastheer zijn, kennis, gezelligheid en mooie anekdotes verzekerd!
Wil je erbij zijn? Meld je dan voor 24 september (laatste dag VKB) snel aan voor deze leuke en interessante dag op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Huub Vermeulen is al vele jaren de grote motor achter de nationale amateur raceklasse die zich onderscheidt door de kernwoorden: betaalbaarheid en laagdrempeligheid.
Dankzij Huub kunnen in Nederland jaarlijks ruim 1000 amateurrijders zich tijdens de vele evenementen uitleven in hun sport. Zijn inzet voor en betrokkenheid bij de Nederlandse autosport resulteerde in de Koninklijke onderscheiding.
Racenestor Huub was aanvankelijk vooral coureur. Succesvol met toerwagens en formuleauto’s, in binnen- en buitenland en boekte vele internationale successen Huub Vermeulen is thans vooral bekend als de man die de drempels wegnam voor iedereen die wil racen. Hij is de mentor van diverse grote namen in de Nederlandse race wereld

Evenement-informatie

Organisatie Bestuur
Type evenement Bijeenkomsten & Meetings
Startdatum 07-10-2023 10:00
Einddatum 07-10-2023
Locatie Circuitpark Zandvoort