Nieuwsbericht Corona

VKV staakt voorlopig alle activiteiten welke in strijd zijn met overheidsbeleidSchildje400 300

Het bestuur heeft na een zorgvuldige afweging besloten alle activiteiten voor 2020 welke in strijd zijn met het overheidsbeleid (meer dan twee personen) af te gelasten tot nader order.
Dit betekent dat de Volvo Klassieker Beurs en het 50-jarig jubileumfeest niet door gaan. Pas wanneer de overheid ons de vrijheid geeft weer activiteiten te organiseren kan worden besloten de vereniging weer langzaam op gang te brengen.

Laten we hopen dat dit snel gebeurt.

Bestuur VolvoKV

Vårfärd 2020 AFGELAST

AFGELAST - VÅRFÄRD 2020

Zondag 19 april 2020, 10:00 tot 17:30 uur

header-VKV
 

Vårfärd 2020: inschrijving GESLOTEN
Door enorme interesse bij het openen van de inschrijving voor de Vårfärd, is helaas het aantal equipes al bereikt! De inschrijving is gesloten, de Vårfärd zit VOL! Als u zich heeft aangemeld voor de Vårfärd, ontvangt u binnenkort een email of u deel kunt nemen of niet. Indien u niet bent 'ingeloot' om deel te nemen, ontvangt u uw €10 inschrijfgeld terug. 

Dé voorjaars-puzzelrit met een ervaren Volvo voor het hele gezin
Nadat de enige echte VÅRFÄRD puzzelrit vorig jaar nieuw leven werd ingeblazen, wordt deze vanwege groot succes opnieuw georganiseerd! In een harmonieuze samenwerking met de VKV, de 700 Vereniging en het 240-260 register is wederom een prachtige rit voor u uitgezet. Dit jaar is het maar liefst de 25e keer dat de Volvo Vårfärd wordt verreden. De Vårfärd is bedoeld voor alle Volvo’s van 25 jaar en ouder. Alle overige automerken zijn niet toegestaan. Voor meer informatie over de rit kijkt u op onze Facebookpagina.

Wat kunt u verwachten?
Om een traditie in ere te houden starten we in de plaats waar we de laatste keer zijn gefinisht: in Bergharen. U bent vanaf 10.00 uur van harte welkom bij Hill’s Food and Fun, Stompendijk 9, 6617 KH Bergharen. U kunt parkeren op het grasveld aan de weg. Indien dit grasveld door weersomstandigheden te drassig is, wordt u een alternatieve parkeerlocatie gewezen door onze verkeersvrijwilligers. De koffie staat voor u klaar!
Tussen 11.00 uur en 12.00 uur kunt u starten voor ongeveer 100 km Volvo rijplezier. De finish is uiterlijk om 17.00 uur in regio Amersfoort. Om 17.30 uur is de prijsuitreiking. Bovenal bent u een dag onder soortgenoten met hun Volvo’s.

Het inschrijfgeld bedraagt €20 per auto, maar de VKV sponsort de rit, waardoor u als VKV lid slechts €10 per auto betaalt. U krijgt hiervoor een rallyschildje, koffie, een foto van u onderweg met uw Volvo en een prijs als u de rit en de opdrachten als (één van) de beste(n) heeft vervuld.
Om organisatorische redenen stopt de inschrijving voor deze rit bij 100 deelnemende auto’s. Daarom is inschrijving vooraf verplicht. U schrijft zich in via deze link: Vårfärd 2020. Echter, door de verwachte hoge opkomst is deelname aan deze rit nog geen garantie. U krijgt hier tijdig een bevestiging van per mail. In de regel geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt.
Deze editie is de route voor iedereen eenvoudig te volgen met een gewone routebeschrijving. De Vårfärd staat erom bekend dat ook voor de kinderen een fantastisch programma wordt opgezet. Kinderen tot 12 jaar oud kunnen ook mee ‘puzzelen’ onderweg en maken kans op leuke prijzen!

Ook zijn we op zoek naar vrijwilligers om deze rit ook in 2020 tot een groot succes te maken. Zonder jullie hulp is het onmogelijk om de dag te laten slagen. Wil je de handen uit de mouwen steken op deze prachtige dag? Meld je dan aan als vrijwilliger via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de Facebookpagina van de VKV of Vårfärd.

Wij hopen u te ontmoeten op zondag 19 april 2020!

 

Evenement Eigenschappen

Organisatie Bestuur
Type evenement Toertochten & Ritten
Startdatum 19-04-2020
Einddatum 19-04-2020
Max. deelnemers Onbeperkt
Ingeschreven 0
Locatie Hill's Food and Fun