Algemene Ledenvergadering 2024

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 4 mei 2024
Sinds enige tijd wordt de jaarlijkse ALV telkens in een andere regio georganiseerd, zodat er voor iedereen een moment is dat de ALV een beetje in de buurt plaatsvindt. Daarom heten we u dit jaar welkom in regio Noord. Voor leden uit regio Noord is het dit jaar dus wat minder ver rijden.  De ALV 2024 zal plaatsvinden bij restaurant Villa Kalkoven, gelegen in Meppel. We zijn daar welkom in het Leshuis. Het programma ziet er als volgt uit: Zaterdag 4 mei, inloop vanaf 10:00 uur met een kopje thee/koffie en iets lekkers. 10:30 uur aanvang vergadering en om 12:30 uur sluiten we af met een gezamenlijke lunch.

Ook dit jaar worden er wat activiteiten rondom de ALV georganiseerd, zodat u rustig met uw gezin kunt komen. Wie niet meevergadert kan zich aanmelden voor een mooie stadswandeling door Meppel, deze start om 10:30 uur. Kinderen zijn welkom. ’s Middags is er de mogelijkheid om gezamenlijk een bezoek te brengen aan het Drukkerijmuseum in Meppel. U kunt zich ook hiervoor kosteloos aanmelden.

Wij vragen u zich via de website (hier) aan te melden voor de ALV en de activiteiten er omheen. De agenda en de stukken voor de vergadering treft u vanaf 20 april aan op de website onder 'documentatie'.