Oproep! Oproep! Oproep! Oproep! Oproep!

voor het Concours d'Élegance op 27 september.

Beste Leden van de VKV, 

Via deze weg wil de jubileumcommissie vragen of er nog leden die in het bezit zijn van een: 

445, Duet, Amazon combi, 145, 242, 244, 245, 740, 745, 340, 360, 480, 66 en andere bijzondere modellen! 

om zich aan te melden voor het concours d' élegance op het jubileum weekeind. De auto’s hoeven absoluut niet in concours/nieuwstaat te verkeren, wij willen als concourscommissie eens laten zien welke modellen Volvo door de jaren heen heeft geproduceerd. Alle auto's moeten wel ten minste 25 jaar oud zijn! 

Aarzel dus niet en meld u aan, dat kan door, als u op de VKV site bent ingelogd, HIER te klikken, dan komt u bij het aanmeldingsformulier, vul hier uw gegevens in en uw verhaal over uw auto, klik dan op verzenden. Uiterste inzending: 30 augustus!! Eind augustus gaat de concourscommissie een selectie maken van alle modellen.

Wij streven ernaar om 50 auto’s tijdens het concours te laten zien, zo mogelijk van ieder model twee auto’s. Wij hebben 6 leuke prijzen ter beschikking, dus iedereen maakt kans op een prijs. Nogmaals het gaat er niet om dat uw auto in concours/nieuwstaat moet verkeren, het gaat ons om het verhaal achter de auto! Hoe leuker uw verhaal is hoe leuker het is voor de bezoekers om te komen kijken en hoe groter de kans op een van de 6 prijzen. Zelfs geschorste auto's mogen meedoen: de (motorrijtuigen) belastingdienst geeft 1 dag toestemming aan geschorste voertuigen om te mogenrijden naar het Autotron(en terug). Die hoeven , hoewel rijvaardig, ook geen APK te hebben, slechts een WA verzekering (voor 1dag) is voldoende. Wel graag aan de concourscommissie type auto en kenteken opgeven. Wij spelen die dan door naar de belastingdienst in Apeldoorn. 

Even een paar voordelen op een rij:

  1. Uw auto staat op een prominente plaats. Vlak achter het beursgebouw.

  2. U kunt met uw auto een leuke prijs winnen.

  3. U en uw bijrijder krijgen gratis toegang tot de Volvo beurs. 

Wij hopen vele enthousiaste aanmeldingen te mogen ontvangen, met verrassende, spannende of ontwapenende verhalen achter de auto. 

Met vriendelijke groeten, 

De concourscommissie: Marc Harleman, Henny Spruijt en Eddy Slootman