Kolding, Denemarken 6 september

KOLDING Træfann 1

Dit jaar wordt op 6 september voor de 28e keer de Volvo Meeting gehouden door de Volvo Club Kolding. Het is de grootste meeting voor Volvo's in Denemarken met vorig jaar 640 deelnemers uit 6 landen en 260 Volvo's van 1936 tot 2014. Je treft er originele, gerestaureerde en gemodificeerde auto's van alle modellen. Er zijn 36 prijzen voor de mooiste auto's in allerlei categorieën, maar ook een prijs voor het beste project.... 

De bijeenkomst is voor iedereen, ook families zijn welkom, er wordt gezorgd voor kinderopvang en er zijn veel kinderactiviteiten. Natuurlijk is er van alles te koop, van particulieren en handelaren.  Kamperen is gratis van donderdag tot zondag, entreeprijs is eenmalig 8 euro. S'Avonds is er feest met goed eten, muziek en een veiling. 

U kunt tickets voor het feest vooraf kopen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verder wordt het erg op prijs gesteld als u van tevoren aangeeft of u komt kamperen, dan kan men een beetje plannen.

Meer info op http://www.koldingvolvoklub.dk