Lenterit Regio West (Jubileumrit) 30 maart

Dit jaar organiseert Regio West niet haar traditionele Herfstrit, maar in het kader van het jubileum van de VKV houden we op 30 maart as. een Lenterit, toegankelijk voor alle VKV leden. Deze rit voert u door de prachtige Alblasserwaard en is ongeveer 100 kilometer lang. U zult merken dat deze polder ook in dit jaargetijde zeer de moeite waard is om te verkennen. De Lenterit maakt deel uit van de reeks Jubileumritten van de Volvo Klassieker Vereniging. Dit houdt in dat ieder VKV lid die aan de Lenterit deelneemt automatisch meedoet aan de verloting van prachtige prijzen tijdens het jubileumfeest van de VKV in oktober.

  lenterit2014

De start vindt plaats op zondag 30 maart tussen 11.00 en 12.00 uur. U wordt vanaf 10.30 uur ontvangen met koffie/thee en een plak cake bij: Wok Planet & The Bridge, Parkweg 1-3, 3356 LM Papendrecht, telefoonnummer 078-6440022.

We verzoeken u dringend om u van te voren per email  aan te melden bij Marcel van Soest via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  onder vermelding van uw naam, lidnummer, type en kenteken auto en aantal personen.

We vragen dit jaar een bijdrage van € 2,50 per persoon als tegemoetkoming voor de gemaakte kosten. U kunt dit bedrag bij de inschrijving op 30 maart voldoen, waarna u uw routebeschrijving ontvangt. Aan het einde van de rit is er een prijsuitreiking voor degenen die de vragen het beste hebben beantwoord.