De ELANDRUN!! 5 april, inschrijven tot 30 maart

elandrun 1In samenwerking met de Volvo Klassieker Vereniging wordt voor de 15e keer de Elandrun  georganiseerd en dit keer zal deze op zondag 6 april 2014 worden gehouden. Voor de leden van de Volvo clubs staat het Midland Circuit in Lelystad vanaf 9.30 uur weer de hele dag ter beschikking. U kunt komen meerijden, maar ook bezoekers zijn van harte welkom. De organisatie zal er alles aan doen om de wachttijden zo kort mogelijk te houden en op tijd te starten. Bijrijders moeten minimaal 16 jaar zijn.

Ook dit jaar wordt dit evenement mede georganiseerd door het Volvo rallyteam en de Rally Volvo's  staan dan ook weer klaar om de toeschouwers een snelle ronde op het circuit mee te laten rijden.  De deelnemers starten één voor één vanaf circa 10.00 uur.

Dit jaar zijn door de organisatie de Volvo Clubs en Registers uitgenodigd van de Katterug, V 340-360, V 240-260, V 700-900, V 850-70 en P 1800 ES. Ondanks al het imposante moderne Volvo geweld staat de Elandrun met name open voor de “Oer-Volvo’s”. Zeker als u met uw klassieker meer rijvaardigheid wilt opdoen is dit een uitstekende gelegenheid!!. De rijders van het Volvo Rallyteam willen u graag begeleiden tijdens een van uw rondes. 

Voorwaarde is wel dat er alleen gereden mag worden in clubauto’s die geaccepteerd zijn door de bovengenoemde clubs. Ook lidmaatschap van één van deze Volvo Clubs of Registers is uiteraard verplicht. Verder moet de auto voorzien zijn van een geldige APK en geschikt zijn voor, en uitsluitend bedoeld zijn voor deelname aan het normale weg verkeer. 

elandrun 2

Deelnamekosten van deze Eland Run zijn dit jaar €15,00 voor de VKV leden, voor de niet-VKV leden is het €25,00. Voor dit bedrag kunt u zo vaak starten als u wilt. 

Denk erom: U rijdt geheel voor eigen risico en vergeet de helm niet. Deelname is uitsluitend mogelijk bij voorinschrijving! Deze sluit op 30 maart!!

Voor meer informatie en inschrijving: http://www.volvo-elandrun.nl/