11e LANDELIJKE NACHTRIT (Jubileumrit) 22 maart

nachtrit 2014Na de Nachtrit van vorig jaar, die voor velen flink aan de zware kant was, volgt in 2014 een beduidend kortere en eenvoudiger rit vanaf een bekend startadres, namelijk automobielbedrijf Larry Peters te Maartensdijk, waar we in 2012 ook te gast waren.

Van daar rijden we twee geheel nieuwe routes van 70 en 80 kilometers door zuidwest Utrecht en ’t Gooi/Zuidelijk Flevoland. In de avond van 22 maart start de eerste equipe om 21.00 uur en de laatste zou rond maximaal 06.00 uur binnen moeten zijn, dus goed te doen…

Fout rijden is er dit keer niet bij en er zijn minder vraagjes, maar wel gemene, om u scherp te houden!

U wordt ontvangen met koffie/thee en gebak en een rally-schildje met tie wraps. Op de helft van de rit, als u weer in Maartensdijk bent, hebben we voor u de soep en een broodje klaar. Na afloop kunt u nog een sapje of een frisje nuttigen.

We vragen dit jaar een bijdrage van €10 p.p. om op niet te hoge onkosten uit te komen. U moet dit bedrag bij aankomst betalen, waarna u alle benodigde papieren krijgt inclusief de consumptie bonnen.

NIEUW DIT JAAR! De rit geldt dit jaar als"Jubileumrit" : dat betekent dat ieder VKV lid dat aan een "Jubileum evenement" deelneemt,  daarvoor een lot ontvangt. Neem dus uw lidmaatschapskaart mee, u dingt mee naar mooie prijzen tijdens de viering van het 44-jarig bestaan van onze vereniging!!

Meer informatie en inschrijving: KLIK HIER