Oldtimerfestival “Terug in dun Ted” met Toerrit voor Volvo's

Het Oldtimer Festival Terug in dun Ted vindt plaats op 20 mei, 2e Pinksterdag, in Liempde (gemeente Boxtel). Evenals bij voorgaande edities staat er op deze klassiekerdag weer een rit gepland met bijzondere en klassieke Volvo’s

Bent u in het bezit van een Volvo van of vóór modeljaar 1996, dan nodigen wij u graag uit om deel te nemen aan deze bijzondere Volvo klassiekerrit. In den ted

De dag begint met ontvangst in het pittoreske Liempde waar u zich kunt aan-melden en kennis kunt maken met de vele bijzondere deelnemende Volvo’s en hun eigenaren.

Maar ook met vele andere klassiekers, tractoren, antieke fietsen en dergelijke. Het aanmelden is van 09.30 tot 10.15 uur, waarna u om 10.30 uur vertrekt onder het zegenende gebaar van de pastoor voor een prachtige rit door het Brabantse land. Er staat een tussenstop gepland bij onze vestiging van Volvo Van Roosmalen in Best waar directeur Erwin van Marwijk en zijn medewerkers u gastvrij zullen ontvangen. Uiteraard met koffie en iets lekkers en zal hij u kennis laten maken met zijn prachtige vestiging. Na deze pauze vertrekt u voor het 2e deel van deze rit die weer eindigt in Liempde.

Hier zal dan de trofee voor de mooiste klassieke Volvo worden uitgereikt. 

Deelname aan deze bijzondere dag is voor Volvo eigenaren gratis, evenzo voor hun passagiers (max. 2 personen). Ook ontvangt u een lunchpakket en een uniek rallyschild behorende bij deze dag. 

Volvo Van Roosmalen en Volvo De Beemd zijn hoofdsponsor van het traditionele Oldtimer festival Terug in dun Ted. 

Meld u aan via het  inschrijfformulier, u mag het versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vergeet niet om alle relevante gegevens te vermelden zoals naam, adres, emailadres, telefoonnummer en type Volvo met modeljaar. Kijk voor extra informatie op www.terugindunted.nl of bel met Jessica Mutsaers 013-5840000.