Volvo klassiekerrit “Terug in dun Ted” in Liempde, 28 mei

oldtimerdagLiempdeAls onderdeel van de jaarlijkse Oldtimerdag op 2e pinksterdag in het pittoreske Liempde (gemeente Boxtel) wordt er weer een rit gepland met bijzondere en klassieke Volvo's.  Bent u in het bezit van een Volvo van en/of voor modeljaar 1996, dan wordt u uitgenodigd om deel te nemen aan deze bijzondere klassiekerrit.  Volvodealer Van Roosmalen en Volvo De Beemd zijn hoofdsponsor van het evenement. Niet alleen Volvo's, maar ook vele andere klassiekers, tractoren, antieke fietsen en dergelijke zijn op de oldtimerdag te bewonderen. oldtimerdagLiempdeZegeningHet aanmelden is van 09.30 tot 10.15 uur, waarna u om 10.30 uur vertrekt onder het zegende gebaar van de pastoor voor een prachtige rit door het Brabantse land.

Er staat een tussenstop gepland bij de vestiging van Volvo Van Roosmalen in Tilburg, uiteraard met koffie en iets lekkers en u kunt hier kennis maken met alles wat met Volvo te maken heeft, maar ook met een paar hele bijzondere Volvo's.  Zoals de door van Roosmalen zelf gebouwde volledig elektrische V50 en de Caresto T6 Roadster. Deze laatste is uniek omdat er maar een door Leif Tufvesson gebouwd is.

 

Na deze pauze vertrekt u voor het 2e deel van de rit die weer eindigt in Liempde. Hier wordt dan de trofee voor de mooiste klassieke Volvo uitgereikt.

Deelname aan deze bijzondere dag is voor Volvo eigenaren gratis, evenzo voor hun passagiers (max. 2 personen). Ook ontvangt u een lunchpakket en een uniek rallyschild behorende bij deze dag.

Meld u aan voor 30 april via email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vergeet niet om alle relevante gegevens te vermelden zoals naam, adres, emailadres, telefoonnummer en type Volvo met modeljaar.

Kijk voor extra informatie op www.terugindunted.nl of bel met Harry Smulders 0499-330033.