De Ongelukkigste Chauffeur van Nederland?

Bart_LasscherDe meesten van ons hebben verbaasd gekeken naar het bericht dat een prachtige, door de eigenaar in 15 jaren liefdevol gerestaureerde 544, door een deelneemster aan het BNN programma 'de Slechtste Chauffeur van Nederland' in elkaar is gereden. De dame blijkt ook nog een serievernieler in het verkeer te zijn.

Er is kennelijk een publiek voor dit programma, maar het is wel erg zuur voor onze mede-enthousiast Bart Lasscher uit Enschede dat zijn liefde in de prak wordt gereden voor een TV-programma.

De reden dat we er hier een nieuwsbericht aan wijden: er is net bekend geworden dat de auto door de verzekering "totalloss" is verklaard, en er is Bart te verstaan gegeven dat de schade 10.000 euro is. Hij moet het "wrak" voor 4500 euro terugkopen als hij het wil behouden! Eén en ander staat in dagblad de Tubantia van 30 maart.

Omroep BNN had al snel na het ongeluk gezegd de schade te zullen vergoeden, maar dat is niet op papier gezet. BNN wil er inhoudelijk pas op reageren na contact met Lasscher.

Het lijkt ons toch niet meer dan redelijk, gezien de omstandigheden, dat BNN er vaart achter zet om Bart schadeloos te stellen. Er gaan al stemmen op om het kantoor van BNN te blokkeren met klassieke auto's om e.e.a. kracht bij te zetten....