9e VKV Nachtrit van 17 op 18 maart!

nachtritOok dit jaar weer de bekende (gevreesde, uitdagende, lange en vermoeiende?) en o zo boeiende nachtrit, die u dit keer door de provincie Utrecht en de Betuwe zal voeren.  Er zijn al zo'n 40 equipes aangemeld, maar er kunnen er nog meer bij! Voorwaarde is wel dat u lid bent van de VKV.

Het startpunt is Volvo Garage Larry Peters, Industrieweg 38 , 3738JX  Maartensdijk (Utr.)

U bent op zaterdag 17 maart vanaf 19.30 uur op de startlocatie welkom. Bij aankomst krijgt u koffie en iets lekkers erbij aangeboden. Starten kan vanaf 20.00 uur. Wij vragen een vergoeding van 10 euro per equipe. Daarvoor krijgt u 2x een consumptie, de ritpapieren en een schildje.

We zijn Garage Larry Peters uiterst dankbaar dat ze ons hun locatie ter beschikking wilden stellen, en de garage is zeer geschikt als vertrek- en aankomstpunt: goed bereikbaar, veel parkeergelegenheid en  voorzien van een grote binnenruimte om comfortabel de wedstrijdpapieren in te vullen en de consumpties  te nuttigen. Er mag echter  die avond en nacht beslist niet gesleuteld worden! Bij pech kunt u de ANWB bellen of de hulp inroepen van een mede-lid!

De rit is bijna 200 kilometer lang en opgedeeld in 2 secties: een deel van 80 km en een deel van 120 km . De rit is in 8 vorm uitgezet. Wanneer u een gemiddelde snelheid van 25 km/u aanhoudt, wat gezien het grote aantal opdrachten redelijk is, rijdt u bijna 8 uren. De onverbiddelijke eindtijd is echter 06.00 uur 's morgens 18 maart.

De rit voert over verharde en goed berijdbare onverharde wegen. Wel voor een flink deel onverlicht. Het is een landelijk gebied met veel natuur. De gewone verkeersregels zijn van toepassing. Snel en lawaaiig rijden is zeer ongewenst. Ook vanwege de dieren die vrij in de bossen leven, zoals herten, vossen en wilde zwijnen. De regiopolitie is van onze puzzelrit op de hoogte.

Uitgebreidere informatie. ook over de route aanduiding: HIER en natuurlijk in het laatste nummer van het Volvo Klassieker Magazine VKM!

Inschrijven kan vooraf (graag) maar kan zelfs op het laatste moment, belt u met Henny Spruijt : 035-5255838 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.