Landelijk Kampeer Weekend op 1 juni

AmazonMostardDit jaar organiseert Regio Midden het landelijk kampeerweekend. Het LKW begint dit jaar op woensdag 1 juni, u bent dan van harte welkom op Camping "De Distel" te Zeewolde

Camping "De Distel" heeft een gedeelte van hun terrein geheel ter beschikking gesteld voor onze Volvo liefhebbers. Dit terrein zal tijdens het LKW worden omgetoverd in een waar VOLVO walhalla. Het terrein heeft een achteruitgang, die op 500m van het Nuldernauw ligt. Daar kan men surfen, zwemmen, vliegeren of gewoon gezellig een strandwandeling maken.

Bijzonderheden

Op het terrein is een groot modern toiletgebouw, voorzien van warme en koude douches en een wasruimte. Verder is er een ruime bibliotheek en tv-ruimte aanwezig, waar je tevens
gratis kunt internetten.

 

Het thema van dit weekend is “OUDERWETS GEZELLIG”, de charme en gezelligheid van ouderwets kamperen. De camping die wij hiervoor hebben uitgekozen sluit hier mooi bij aan. Gezelligheid moet je samen maken, maar de organisatie heeft zeker een aantal hele leuke activiteiten in petto!

 

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: de traditionele puzzelrit is klaar en zal u de mooiste plekjes van de Veluwe laten zien, de zeskamp is ook weer terug in regio Midden! Gezellige spelletjes voor groot en klein zijn bedacht en uitgewerkt! Een “ouderwetse” verkiezing van de mooiste auto komt ook weer terug op het weekend! Verder verwennen we onze leden natuurlijk met een overheerlijk BBQ die bij de lokale slager al is besproken en zal schitteren als nooit tevoren!

Voor de BBQ kunt u zich opgeven bij de aanmelding voor het kampeerweekend. Het aanmeldingsformulier op de site biedt u de mogelijkheid gelijk in te schrijven voor de BBQ

De grote tent is dagelijks geopend voor de liefhebbers van een lekker warm GRATIS kopje koffie, daarnaast is er de gehele dag gezellige muziek in de tent en hebben we 2 avonden een DJ voor gezellige dansmuziek en als grote klapper op de vuurpijl op zaterdag avond LIVE muziek uit de tijd van onze auto’s. Echt een topband, zie www.murphyjets.nl.

Kortom alles wat een VOLVO kampeerweekend tot een succes kan maken is aanwezig en perfect georganiseerd!

U KOMT TOCH OOK??

SCHRIJF IN VIA WWW.VOLVOKV.NL

of mail rechtstreeks met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot 1 juni 2011!

Het organiserend team van regio Midden.

Rob Kooi, John Krijgsman, Jan-Henk Koning Piet Bokhoven en Jan Mulder.