Licht teleurgesteld van aankoop

Lees meer
16-12-2023 15:19 #1043335 door Remco Mak
Licht teleurgesteld van aankoop is gemaakt door Remco Mak
Hoi zou de VKO de foto van de radiateur kunnen veranderen voor een recente of een duidelijke omschrijving. Ik heb een radiateur besteld in de verwachting dat het hier ook om de originele look gaat zoals in de afbeelding, echter bij ontvangst was ik licht teleurgesteld ik wilde namelijk als zo velen zo dicht mogelijk bij het originele uiterlijk blijven en daar dan ook best meer voor betalen. Maar als ik dit wist dan had ik hem (precies hetzelfde) ergens anders voor minder kunnen besteld of hier voor revisie gegaan .

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Lees meer
16-12-2023 17:27 #1043337 door Eric Dezittere
Beantwoord door Eric Dezittere in topic Licht teleurgesteld van aankoop
Ik kan je 100% volgen in de neergeschreven opmerking. Ik houd ook erg van origineel; en akkoord er mogen voor de mensen bij wie het er niet op aan komt, alternatieven zijn, maar dat moet dan inderdaad heel duidelijk zijn bij het aanbod.
Tevens wens ik ook te benadrukken dat naar mijn gevoel, de bedoeling van een OT vereniging moet zijn 'Zoveel mogelijk het originele blijven benaderen' En daarom ook een oproep naar de verantwoordelijken van VKO om hun uiterste best te doen om originele onderdelen aan te kopen; te laten herstellen, te laten namaken of een herproductie te betrachten.
Heel wat leden hebben inderdaad daar het meergeld voor over, als het maar origineel is. hier is een pracht van een voorbeeld, namelijk de radiatoren wijken zo erg af van het origineel dat ook ik die onder geen beding in mijn auto zou willen plaatsen. De oude radiatoren zijn perfect bij gespecialiseerde firma's te herstellen met een nieuw koperen net, dan zijn ze zoals origineel, en doordat er een 3 rijen in past, ook nog beter koelend. Heb het juist laten doen voor een 123GT in Lovendegem Belgie, perfect gedaan. Veel succes. 

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Lees meer
16-12-2023 18:58 #1043338 door Remco Mak
Beantwoord door Remco Mak in topic Licht teleurgesteld van aankoop
Hoi Eric dat is dus precies wat ik bedoel en ook dacht bij bestelling , neemt niet weg dat de radiateur verder perfect is hoor past precies 2 x lichter dan de  oude door gebruik van nieuwe materialen maar ik had de verwachting van voorbeeld van de foto's en van de organisatie dat het dus zo goed als 1 op 1 van het originele zou zijn . Het zelfde geld voor de driehoek haak voor de lendeband van de rugleuning die zijn zo dik dat je de gaten in het stoelframe groter moet boren en de banden zijn zo stug dat je de haken er niet normaal doorheen krijg zonder ze met behulp van tang en verbogen door krijgt . Aan de andere kant de stoelen zitten weer fantastisch maar wat een klus was dat zeg 

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Lees meer
16-12-2023 23:44 #1043341 door Johan Geers
Beantwoord door Johan Geers in topic Licht teleurgesteld van aankoop
Bij deze tholen.opendi.nl/611530.html firma heb ik tweemaal een radiator laten revieseren leveren ook goed werk.

m.vr.gr.

Johan Geers

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

  • Hans Latenstein (GAST)
  • Offline
  • Senior lid
  • Senior lid
Lees meer
18-12-2023 23:41 #1043371 door Hans Latenstein (GAST)
Beantwoord door Hans Latenstein (GAST) in topic Licht teleurgesteld van aankoop
Grappig, je auto zo origineel mogelijk willen houden en moeite hebben met het uiterlijk van een nieuwe radiator, maar dan wel 3 lagen in je radiator laten zetten ipv op zoek te gaan naar de veroorzaker van je koelprobleem   .

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.