Bockenreyder op 5 september 2015

24 Den BockenreyderVolvovrienden, Geef je nog op voor deze mooie rit en oergezellige Brabantse BBQ,

Ook dit jaar mogen we jullie weer uitnodigen voor een gezellige zaterdagmiddag met een rit en aansluitend een BBQ. Noteer maar vast: zaterdag 5 september 2015.

Dit jaar zijn we als vertrekpunt voor het eerst welkom bij Volvo garage Van Roosmalen Hapert.resized Garage Het adres is Industrieweg 25, 5527 AJ Hapert.

Vanaf 11.30 uur ben je welkom (niet eerder i.v.m. bezigheden in het bedrijf en organisatie) en word je ontvangen met koffie/thee/ranja. Van daaruit vertrekken we rond 12.30 uur voor een mooie rit. Er is een leuke tussenstop waar je op eigen gelegenheid kunt rondkijken, met een ter plekke gemaakte Brabantse versnapering.

We eindigen weer bij de sfeervolle boslocatie Herberg “In den Bockenreyder” in Esbeek, waar we net als voorgaande jaren van een heerlijke BBQ gaan genieten.

De BBQ wordt rond 17.30 uur aangestoken. Je kunt dan gaan genieten van verschillende soorten vlees en vis, verschillende soorten rauwkost, sauzen, overheerlijke home-made kruidenboter en wit en bruin brood. Als je nog niet genoeg hebt is er als dessert nog ijs.

Terwijl de volwassenen bijpraten kunnen de kinderen lekker spelen met zand, water, takken en wat het bos nog meer biedt (doe maar niet je goede kleren aan).

Het belooft weer een gezellige middag te worden, we verheugen ons op jullie komst!

De eigen bijdrage is € 15,- per persoon, kinderen tot 4 jaar zijn gratis, kinderen vanaf 4 t/m 11 jaar betalen € 7,50. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Ben je enthousiast geworden? Geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je lidnummer. We willen ook graag weten met hoeveel volwassenen je komt en met hoeveel kinderen in welke leeftijd.

De uiterste aanmelddatum is 1 september, maar wacht niet te lang want vol = vol!

Bijdrage graag van tevoren overmaken op rekeningnummer NL 47 RABO 0141559942 t.n.v. Volvo Klassieker Vereniging Regio Zuid o.v.v. BBQ. De datum van betaling zullen we aanhouden voor volgorde van de inschrijvingen.

Mocht je onverhoopt toch nog verhinderd zijn, meld je dan voor 4 september af anders kunnen we de bijdrage niet retourneren.

Groeten en tot zaterdag 5 september,

Carol en Daniëlle en het bestuur van Regio Zuid.