Voor jong en oud: De Jongerenregister Zomertour!

Logo-op-shirt-300x188Na zeer succesvolle eerdere edities organiseert ook dit jaar weer het Jongerenregister de Zomertour. De Zomertour is een leuke uitdagende puzzelrit met aansluitend een gezellige BBQ mét prijsuitreiking. Net als vorig jaar is er ook de mogelijkheid om te overnachten. De Zomertour is voor alle leden van de Volvo Klassieker Vereniging. Wij hopen dit jaar het huidige record van 3 equipes met 'oudere' leden te kunnen verbreken.

Dit jaar is de start en finish bij camping Riestenblik in Leende. Dit plaatsje ligt ongeveer tien minuten ten zuiden van Eindhoven. Wij hebben voor een plek gekozen met overnachting omdat er leden zijn die van ver moeten komen om deze activiteit te kunnen bezoeken. Daarnaast is het nu geoorloofd om bij de BBQ een alcoholische versnapering te drinken. Deze dienen wel zelf meegebracht te worden. De BBQ is namelijk inclusief eten en frisdrank.

Halverwege de puzzelrit is een lunch locatie. De kosten voor het eten en drinken zijn voor eigen rekening.

Nadat alle equipes gefinisht zijn volgt er een prijsuitreiking. De beste puzzelaar gaat met de wisselbeker naar huis. Aansluitend aan de BBQ wordt het kampvuur aangestoken en maken wij er een gezellige avond van.

Voor degene die willen blijven slapen dienen zelf voorzieningen mee te nemen zoals een tent, slaapzak, luchtbed, etc. Het is zelfs mogelijk om al op vrijdag 12 juni te overnachten. Zo kan je lekker uitgerust beginnen aan de puzzelrit.

Naast de puzzelrit hebben we dit jaar ook een wat uitdagendere rit uitgezet, vergelijkbaar met tochten van de Volvo Historic Rally Club. Graag bij opgave aangeven aan welke van de twee je deel wilt nemen!

Locatie
De start en finish van de Zomertour is op dezelfde locatie.
Camping Riestenblik, Paaldijk 7, 5595 XL Leende.

Programma
10:00u Inloop / Tent opzetten (voor degenen die blijven slapen)
11.00u Start puzzelrit
17:00u BBQ
18:00u Prijsuitreiking
De tijden zijn variabel. Afhankelijk hoe snel alle equipes gefinisht zijn.

Aanmelden kan gemakkelijk via het digitale aanmeldformulier:
https://docs.google.com/forms/d/1IC47Z6VtpgQvLiTd-iTyMzHLIB2WN-GovhtxN0jA8TM/viewform?usp=send_form

Kosten: Deelname Puzzelrit (per equipe) € 7,50. Deelname BBQ(p.p.)€ 10, -. Deelname overnachting (p.p. per nacht)€ 7,50,-

De aanmelding wordt definitief na ontvangst van het bedrag op:
Rekeningnummer:NL64 RABO 0151.4690.59, ten name van: Jongerenregister Volvo Klassieker Vereniging.

Mededeling: Lidnummer+Naam

Tot op de Zomertour!

Het bestuur Jongerenregister
Alain Pondman, Boele Braaksma, Eric van Vliet, Steven Bleeker.