Slipcursus met je eigen oldtimer!

resized foto 2 mobiele slipbaanZoals eerder gemeld in de nieuwsbrief en tijdens verschillende bijeenkomsten, is regio Zuid bezig met het organiseren van een slipcursus voor onze leden met onze geliefde oldtimer. Dus mocht je nog wat extra rijvaardigheid willen verkrijgen, wil je beter kunnen om gaan met je Volvo op een natte weg zonder ABS, ASR, etc., wil je graag “spelen” met de auto op een gladde baan of wil je gewoon gezellig samenzijn met de leden, dan is dit het moment om je aan te melden.

We hebben een mobiele slipbaan kunnen regelen en ook een geschikt terrein op het oog in Zaltbommel. We willen deze slipcursus organiseren op 20 juni. Afhankelijk van het aantal deelnemers is dit alleen in de ochtend of gaan we het verdelen in twee groepen, één in de ochtend en één groep in de middag. Het dagdeel zal bestaan uit natuurlijk de noodzakelijke uitleg, slippen op de slipbaan en het manoeuvreren. Dit onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs. De kosten per deelnemer zullen 40 Euro bedragen. Mocht je met 2 deelnemers per auto willen deelnemen is dit ook mogelijk, maar dan moet er wel 2 keer de deelnemerskosten betaald worden.

Aanmelden per E-mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag vermelden met welk type Volvo je komt (informatie voor de instructeurs), graag ook aangeven als je echt niet in de middag kunt en met hoeveel personen je komt (deelnemers en kijkers). Graag dan ook het inschrijvingsgeld overmaken op NL47 RABO 0141 5599 42 o.v.v. slipcursus en je naam en lidnummer. Na de inschrijving zullen we de exacte aanvangstijd en locatie nog laten weten.

Deelname is op eigen risico, maar we hebben van de slipbaanverhuurder begrepen dat er tot op heden nog geen schadegevallen geweest zijn. Meer informatie is te vinden op www.mobieleslipbaan.nl

Dus meld je zo snel mogelijk aan. We hebben voor deze activiteit een maximaal aantal deelnemers, maar bij vele inschrijvingen zullen we kijken of dat er een tweede dag georganiseerd kan worden.

Namens het bestuur van Regio Zuid

Rob Verhoeven