Vermogensbankdag

foto2Na het grote succes van vorig jaar heeft het Bestuur van het Jongerenregister besloten om ook dit jaar weer een vermogensbankdag te organiseren. Net als vorig jaar zijn wij weer van harte welkom bij Rollerbank ZOMER in Holten. Wederom dit jaar wordt deze vermogensbankdag mede mogelijk gemaakt door Ben Flierman van TinusTuning.

Altijd al willen weten hoeveel PK's jouw Volvo nog heeft? Na al die jaren trouwe dienst kan het aantal PK's flink zijn teruggedrongen. Het Jongerenregister bied jebij dezede kans om voor het zeer schappelijke bedrag van 30,-euro jouw Volvo op de vermogensbank te zetten. Dit bedrag is speciaal voor leden van de Volvo Klassieker Vereniging.

Er zullen in de meeste gevallen twee runs uitgevoerd worden.Belangrijk is om van te voren te kiezen hoe je de twee runs in wilt gaan delen. Je kunt bijvoorbeeld één run op LPG laten uitvoeren en de ander op Benzine. Natuurlijk is het ook mogelijk om twee runs op dezelfde brandstof te laten uitvoeren. De tweede run wordt dan uitgevoerd als een optimalisatie-run. Tijdens deze run wordt de afstelling gedaan door de beroemde Ben Flierman van TinusTunning. Ben is een specialist in onze Volvo motoren en wij weten zeker dat je de dag eindigt met een paar extra pk's en een stukje efficiëntie qua brandstofverbruik!

Per auto is er ongeveer een half uur tijd gereserveerd op de vermogensbank. Hierdoor is er maar plek voor een zeer beperkt aantal auto's. Meld je daarom dus snel aan!
Wil je niet zelf op de vermogensbank, maar lijkt het je wel leuk om eens te kijken hoe dit uitgevoerd wordt? Kom gerust langs!

Praktische info:
Datum: Zaterdag 2 mei 2015
Locatie: Rollerbank ZOMER, Handelsweg 44 7451PJ te Holten
Tijd: 09.00 tot max 15.00 er wordt rekening gehouden met mensen die van ver moeten komen en de tijd van hun testrun.

Kosten:
De kosten voor VKV leden zijn 30 euro per auto.
Ben je geen lid van de Volvo Klassieker Verenging? Dan betaal je 50 euro voor deze dag.
Indien er teveel aanmeldingen zijn voor deze dag, dan hebben de VKV leden voorrang op de niet-leden.

Aanmelden:
Aanmelden doe je via dit aanmeldformulier:
https://docs.google.com/forms/d/1yxJCx3MBFyjPiB-WrFWNFPcQRJIbTMEDfAZbwnEYmkI/viewform?usp=send_form
Je aanmelding wordt pas definitief als je 30 of 50 euro hebt overgemaakt naar: NL64 RABO 0151.4690.59 tnv Volvo Klassieker Vereniging Jongerenregister

Heb je nog vragen? Stuur een E-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot 2 mei,

Vriendelijke groet,

Het bestuur Jongerenregister