22e VKV Vårfärd te Arcen.

top

Voor de tweeentwintigste keer zal op zondag 26 april 2015 de Volvo Varfard weer gereden gaan worden.
Om u alvast in lenteachtige sferen te brengen, kondigen wij nu al deze eerste landelijke Volvorit van het seizoen aan. 
Een puzzelrit voor het hele gezin. Zoals u inmiddels wel weet is de Varfard uitsluitend bedoeld voor Volvo's tot en met het type S/V/C70 Classic.  Alle overige automerken zijn niet toegestaan.

Wat kunt u verwachten ? 

Inmiddels is het traditie om te starten in de plaats waar we vorig jaar zijn gefinisht. De start is dit jaar in ARCEN. Bij Café de Hertog Jan Proeverij Kruisweg 43 5944 EM ARCEN. U bent vanaf 10.00 uur van harte welkom, de koffie staat dan klaar.


Tussen 11.00 en 12.00 uur kunt u starten voor 95 km Volvo rijplezier. De finish is uiterlijk om 17.00 uur, kort hierna hoort u of u het allemaal wel zo goed heeft gedaan. Het inschrijfgeld is € 15,-- per auto. Omdat de Volvo Klassieker Vereniging (VKV) deze rit financiert is het inschrijfgeld voor VKV leden € 10,-- per auto.

U krijgt hiervoor een rallyschildje, koffie, een foto onderweg en een prijs als u de rit en de opdrachten goed heeft weten in te schatten. Bovenal bent u een dag onder soortgenoten. De route is eenvoudig te volgen d.m.v. het bol-pijl systeem. Het is wel handig als uw km- of mijlenteller het doet.


De rit gaat o.a. door de mooie omgeving van Midden-Brabant naar de finish in ...
Onderweg zijn enkele stops en proeven gepland, u hebt voldoende gelegenheid om de omgeving te bekijken. U komt op plaatsen waar u waarschijnlijk nog nooit ben geweest.  

Hoe kan ik mee doen? 

Inschrijving vooraf is gewenst, dit kunt u doen op de inschrijfpagina. U krijgt vanzelf een bevestiging dat u ingeschreven bent per mail.
Bij 100 deelnemers stopt de inschrijving. De Varfard staat erom bekend dat ook de kinderen niets te kort komen. Ook zij kunnen zich weer in de strijd werpen. Tot 12 jaar kunnen ze mooie prijzen winnen.

Voor inlichtingen: 

Mark Everaerts 0653217972