Heuvelrugtoerrit 2015

Tweede Paasdag 2015, Regio Midden nodigt u uit voor de Heuvelrugtoerrit 2015.

Inschrijving is gesloten.

Voor de vierde keer alweer organiseert de Regio Midden de Heuvelrugtoerrit.

Ook dit keer op tweede Paasdag, net als vorig jaar. Samen met andere leden van de club een mooie tocht in een prachtige omgeving, dat is pas echt genieten. Denk je er ook zo over, kom dan op maandag 6 april 2015 om 9.00 uur naar Gasterij de Klaveet in Achterveld.

 IMG 1720 800x600

Karakter van de rit:

Wat vorig jaar beviel hebben we zo gehouden en waar het beter kon, proberen we dat ook te doen. De aard van de rit is dus niet veranderd. Net als vorige keer gaat het om het rijden door een mooie omgeving aan de hand van een duidelijke routebeschrijving. En voor hen die mee willen dingen naar de bokaal zijn er vragen en opdrachten.

We hebben een prachtige route voor u samengesteld. Tijdens de route zult u kennismaken met de verschillende landschappen van en rond de Utrechtse Heuvelrug.

De route leidt ook langs een aantal bezienswaardige punten, waar u eens rustig kunt uitstappen en kennis kunt maken met het cultureel erfgoed in de provincies Utrecht en Gelderland. En last but ot least, her en der zijn voldoende mogelijkheden om een kop koffie te drinken of op uw eigen moment te lunchen.

We vertrekken tussen 10.00 en 10.30 uur in de morgen, en verwachten de eerste auto’s zo rond 15.30 uur weer terug. Dat betekent dat we ook inderdaad van u verwachten dat u ook regelmatig de auto verlaat om te genieten van al het schoons dat u voorgeschoteld wordt, voor een kop koffie of voor de lunch.

U hoeft niet te navigeren om de goede route te vinden, zelfs geen “bolletje/pijltje”. U krijgt een goed uitgewerkt routeboek waarmee u de hele toer vlekkeloos kunt volgen.

We starten en eindigen dit jaar bij Gasterij de Klaveet, Postweg 1, 3831 SE, Achterveld (gemeente Leusden). Voor een routebeschrijving kijk op http://www.klaveet.nl/ Wij vragen u om daar aanwezig te zijn tussen 9.00 en 9.30 uur. We vertrekken vanaf 10 uur.

 

De Klaveet in de winter met ander Zweeds erfgoed ervoor geparkeerd.

Inschrijving en kosten

De kosten voor deelname aan de Heuvelrug Toer 2014 zijn € 10,00 per persoon, kinderen tot 12 jaar € 7,50, vooraf te voldoen.

U ontvangt daarvoor:

  • Twee keer koffie / thee en een koek per persoon bij de ontvangst.
  • Een routeboek en een routeschild.
  • Bij de finish per persoon twee consumpties, borrelnootjes, een portie saté met wat brood en een zak Vlaamse frites.

De lunch onderweg is voor eigen rekening.

U kunt zich inschrijven bij ondergetekende, via een bericht aan  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij aanmelding de volgende gegevens vermelden:

  • Naam en lidnummer;
  • Auto type en kleur;
  • Kenteken.

Wilt u het inschrijfgeld storten op rekeningnummer NL44 RABO 0141 559 802 ten name van Volvo Klassieker Vereniging, onder vermelding van uw naam en “deelname Heuvelrugtoer 2015”.

Namens Regio Midden,

tot ziens op 6 april 2015

Erik Wielink, secretaris.