Snertrit

Zondag 1 februari

Snertrit 28-01-2012-09Het is alweer 2015, de feestdagen zijn achter de rug en het “nieuwe” Volvo jaar staat weer op de drempel! Om het nieuwe jaar goed te beginnen organiseert Regio Oost op 1 februari weer de bekende “Snertrit”, deze rit is sinds 2014 een landelijke rit geworden! Dit heeft verder geen invloed op deelname, net als alle andere (regionale) ritten/evenementen is ook deze rit toegankelijk voor alle leden van de Volvo Klassieker Vereniging!

De “Snertrit” 2015 wordt ditmaal in de Achterhoek verreden, dit is werkelijk een mooi stukje Nederland, de rit bestaat uit bossen, weilanden en kleine dorpjes en er is ook een stukje onverhard. Nieuw voor dit jaar is dat u met een geschorste auto mee kan doen aan de “Snertrit”, de zogenaamde evenementenregeling.

De voorwaarden voor deze regeling zijn: de auto MOET WA verzekerd en rijvaardig zijn, een geldige apk is niet nodig. Voor meer informatie www.fehac.nl/evenementenregeling U kunt zich dan via Marc Harleman voor deze dag aanmelden met de volgende gegevens: (zonder deze gegevens is aanmelden NIET mogelijk!)

  1. Kenteken van de auto
  2. Merk en type
  3. DET (datum eerste toelating)
  4. Naam houder (naam op kentekenbewijs)
  5. E-mail adres houder
  6. Telefoonnummer houder

Deze gegevens gaan dan één week voorafgaande aan het evenement naar de belastingdienst zodat u op die dag zonder de auto uit de schorsing te halen met een gerust hart kan rijden. Voor informatie kunt u ook bellen met Marc Harleman op 0612247287

De startlocatie van de “Snertrit” 2015 is:
Eetcafé de Veldhoek (www.eetcafedeveldhoek.nl)
Varsselseweg 55
7255 NR Hengelo (gld)

De kosten voor dit evenement zijn wederom laag gehouden, namelijk 7,50 euro p.p. en kinderen TOT 12 jaar gratis. Graag contant en gepast!
Ontvangst vanaf 12.30 uur met koffie/thee en iets lekkers. Start van de rit ongeveer 13.30 uur, aanvang snertbuffet 17.30 uur.

Aanmelden voor de “Snertrit” 2015 via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Onder vermelding van:

  • Naam
  • lidnummer
  • telefoonnummer
  • aantal personen

Aanmelden kan tot en met 24 Januari. ( Of via tel. nr. Marc Harleman 0612247287 ) Het is niet verplicht deze rit te rijden in uw klassieker!

Met vriendelijke groet,
Team Regio Oost, Marc en Esz Harleman