41e Buckel - Volvo - Treffen

Pinksteren 2015, Groningen - Drenthe - Frieslandsd

Lieve Volvo Katterug en -Duett vrienden,

Wij, Anneke & Henk Bruins, zijn enthousiast en blij dat we het 41e Buckel Volvo Treffen tijdens de Pinksterdagen van 2015 in Nederland mogen organiseren. Normaal gesproken vindt het Buckel Volvo Treffen plaats in Duitsland. Nu, voor het eerst in 41 jaar, is het Buckel Volvo Treffen in Nederland! Een uniek weekend, uitsluitend voor Volvo Katteruggen en -Duett’s!

Pinksterweekend van vrijdag 22 mei t/m maandag 25 mei 2015

Het weekend vindt plaats in het noorden van Nederland. De ritten vinden plaats in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Er wordt gestart vanuit het Best Western Hotel Aduard, een hotel met een prachtig uitzicht over het mooie Groningse landschap.

Natuurlijk is er ook een ruime gezellige zaal waarin we samenkomen, lekker kunnen eten en een ‘feestje’ kunnen vieren.

Tijdens het 41e Buckel Volvo Treffen maken we kennis met onze Duitse Volvo Katterug en -Duett vrienden en leren het noorden van Nederland kennen door mooie ritten te rijden en uitstapjes te maken.

Het Best Western Hotel Aduard heeft voor ons een speciaal en schappelijk tarief aangeboden. Bij uw kamerreservering dient u aan te geven dat u voor het "Buckel Volvo Treffen 2015" weekend komt, georganiseerd door Anneke & Henk Bruins. Dan krijgt u de juiste kamerprijs (zie hotelinformatie op de volgende bladzijde). NB! Vol is vol!

Klik hier om meer informatie te downloaden.

Mede mogelijk gemaakt door sponsoring van onder andere de Volvo Klassieker Vereniging.

Laat u verrassen!

Met vriendelijke Katterug en Duett groeten / Buckelige Grüße, 

df

Anneke & Henk Bruins