Wintertour 2014 op 20 december 2014!

1531738 10151921998687157 976911229 nOok dit jaar wordt er een wintertour georganiseerd vanuit het Jongerenregister. Na de zeer geslaagde eerste editie welke startte bij de fam. Geluksvogel (a.k.a. Pondman); wordt de wintertour dit jaar gestart bij de bedrijfslocatie van Nordicar B.V.

En om het goed af te sluiten wordt er na de rit een BBQ gehouden. Natuurlijk weten we van de voorgaande jaren dat hier de alcohol rijkelijk vloeit. Dit is uiteraard geen goede combinatie (oldtimers+alcohol), daarom is de mogelijkheid er om de avond na de rit (20 december) te blijven overnachten.

Op het moment van schrijven loopt er een Poll op de Facebookpagina van het jongerenregister wat zij liever zien: Een verwarmde legertent (net als vorig jaar) of een verwarmd zaaltje. Voor mensen die van ver moeten komen; er is de mogelijkheid om de nacht vóór de rit (19 december) al te blijven overnachten. Verdere informatie over het overnachten zal nog bekend worden gemaakt.

Denkt u bij het lezen van bovenstaande: "Ik ga niet tussen de feestende jongeren zitten in een tent, daarvoor ben ik toch net iets te oud!" Dat begrijpen wij volkomen. Echter zult u dan wel persoonlijk een BOB moeten regelen na de BBQ.

Maar terug naar het hoofdevenement: de Wintertour. De wintertour zal net als vorig jaar een rit zijn met uitdagende vragen en een enorm leuke route. Net als vorig jaar zullen er stops onderweg zijn om samen met elkaar even te lunchen. Achteraf zullen de winnaars bekend worden gemaakt.

Het Programma:
Vanaf 11:00 zal de tourtocht vertrekken vanaf Nordicar.
Tussen 17:00 en 19:00 zal iedereen terug zijn.
De BBQ begint zodra iedereen weer aanwezig is. Voordat de BBQ begint zullen ook de winnaars worden bekend gemaakt.

Adres startlocatie:
Galileistraat 2, 1704 SE te Heerhugowaard.

Adres overnachting:
Fort Spijkerboor
Westdijk 46
1464 PC Spijkerboor

Wanneer?
De rit zelf begint om 11:00 op zaterdagochtend 20 december. Voor de mensen die van ver moeten komen kunnen zij al 19 december overnachten in Fort Spijkerboor.

Kosten?
> Per persoon (tourtocht+bbq+overnachting): 10 euro
> Per persoon (tourtocht+bbq): 5 euro
Rekeningnummer: NL64 RABO 0151.4690.59
Ten name van: Jongerenregister Volvo Klassieker Vereniging
Mededeling: “Wintertour” + je naam

Aanmelden via DEZE link.

Met vriendelijke groeten,

Het Jongerenregister.