Sleuteldag VKV Jongerenregister (en ouder dan 35) incl. verzekeringspitch

1483237 598249033562433 562796317 nDe dagen worden kouder, natter en donkerder. Dit is altijd een goed moment om binnen te gaan sleutelen. Helaas is niets is zo vervelend als dit op straat te moeten doen omdat je niet beschikt over een garage. Het Jongerenregister heeft hier een goede oplossing voor.

Garage Riemersma stelt zaterdag 29 november de bruggen ter beschikking om te gaan sleutelen. Dus mocht je een sleutelklus hebben die je deze dag wil uitvoeren, geef je dan snel op! Let op: de klussen moeten wel in een redelijk tijdstip af te handelen zijn. Denk bijvoorbeeld aan het winterklaar maken van de auto (bodem controleren, koelvloeistof controleren, olie vervangen, kleppen stellen, etc.). De spullen voor onderhoud dien je zelf mee te nemen. Olie, oliefilters en koelvloeistof zijn wel te verkrijgen bij de garage. Eventueel kunnen spullen voor deze dag gezamenlijk besteld worden bij de Onderdelenshop van onze vereniging. Is dit handig voor je? Geef aan bij je aanmelding wat je nodig hebt, dan kunnen we dit gezamenlijk bij de club bestellen.

Naast het sleutelen komt een vertegenwoordiger van oldtimerverzekering GIO langs om alle ins en outs te vertellen over het verzekeren van onze mooie klassiekers. Aankomend jaar wil GIO een speciale verzekering voor jongeren introduceren. Op dit moment is het namelijk nog erg lastig om een oldtimer op jouw naam te verzekeren, zeker als dit de enige auto is en je onder de 24 jaar bent. Mocht je niet van plan zijn om te gaan sleutelen ben je natuurlijk van harte welkom om naar de pitch van GIO Klassiekerverzekeringen te komen.

Dag indeling:
09.00 uur          Starten met sleutelen
12.00 uur          Lunch verzorgd door Garage Riemersma
12.30 uur          GIO Autoverzekering
13.30 uur          Verder met sleutelen
16.30 uur          Afronden sleutelen
17.00 uur          Sluit de garage

Voor het aanmelden dien je een email te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Graag de onderstaande gegevens doorgeven:

Naam:
Lidnummer VKV:
Type Volvo:
Wat wil je doen aan de auto:
Wat heb je nodig aan onderdelen (omschrijving en Volvo onderdeel code):

Mocht je alleen willen komen voor het praatje van GIO geef je dan ook even op, dan kunnen we rekening houden met het aantal mensen voor de lunch.

P.S. Leden ouder dan 35 jaar zijn natuurlijk ook van harte welkom op deze dag. Voor sleutelen geldt wel dat jongere voorrang krijgen.

De locatie is:
Garage Riemersma
Prins Mauritslaan 45
3843 AJ Harderwijk

Met vriendelijke groet,

Bestuur Jongerenregister
Alain Pondman
Boele Braaksma
Eric van Vliet
Steven Bleeker