Doe mee met de Herfsttintentoertocht (HTTT)

Zondag 19 oktober 2014

De seizoensafsluiter bij uitstek met uw klassieke Volvo! 

Op Zondag 19 Oktober kunt u voor de 10e keer op rij kennismaken met de allermooiste plekken in het “Landgoed van Nederland”, Twente !.R-O - Httt 2013 071
Genieten vanuit uw klassieke Volvo van de herfstkleuren in voor dit gebied het meest passende jaargetijde.

Het programma ziet er als volgt uit :
Ontvangst op rustieke locatie in stijl met koffie en Twentse Krentewegge tussen 10 en 11 uur bij “Tante Sien” te Vasse, adres: Denekamperweg 210.
Vervolgens rijdt u een ca 100 km lange tocht door beslist het mooiste gedeelte van Twente en een stukje Duitsland.
Voor alle duidelijkheid, de bedoeling van de HTTT is het kunnen genieten van een toerrit door onze mooie omgeving in herfsttooi en beslist niet om u hoofdbrekens te bezorgen met “Bolletje-Pijltje”, “Visgraten”, Topo-kaarten, veel vragen en opdrachten, etc.

Na terugkomst in de loop van de middag bij “Tante Sien” schuift u aan bij het dan gereedstaande uitgebreide Twentse Stampottenbuffet. De kosten voor het bovenstaande worden voor de deelnemers minimaal gehouden. Ze bedragen slechts 12,50 euro per volwassene (leden VKV) en kids zelfs voor niks (t/m 12 jaar).
Voor leden van verre bestaat uiteraard de mogelijkheid om te overnachten bij “Tante Sien”. Geïnteresseerden kunnen dit het gemakkelijkst rechtstreeks regelen met “Tante Sien” zelf. Telefoon: 0541 680208. Of via www.Tantesien.nl

“Tante Sien” is gemakkelijk te vinden. Komend uit elke richting ziet u de kerktoren van Vasse al in de verte staan en schuin tegenover de kerk, daar is het.

Indien u nadere inlichtingen wenst omtrent deze Herfsttintentourtocht of gewoon u hiervoor wilt opgeven, bel dan met: Klaas Veneberg 0546 577517 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wacht hier niet te lang mee, want hier geldt ook, vol = vol en 100 auto’s is echt de max.