Volvo Jubileum Rally op zaterdag 13 september te Rotterdam

Header Mobility Centre 40 jaar Volvo Rotterdam Jubileum Rally Diergaarde Blijdorp zaterdag 13 september 2014 inschrijven evenement

Ter ere van het feit dat Volvo dealer "Mobility Centre" 40 jaar is gevestigd in Rotterdam, wordt er een Rally door Rotterdam en omgeving georganiseerd.

Deze "autopuzzeltocht" bevat alle elementen die u van een Rally zou verwachten, namelijk: snelheid, kennis, oriëntatievermogen en het opvolgen van instructies. Tijdens deze puzzelrit komt u langs schitterende vestigingen en attracties, waaronder de dealer zelf. Tijdens de diverse tussenstops wordt u verwend met een lunch, hapjes en drankjes. Bovendien passeert u tal van bezienswaardigheden in de Maasstad en komt u langs bijzondere plekken in de omgeving.

Er is plaats voor maximaal 60 equipes, dus wees er snel bij!. Inschrijven kan vanaf deze link:
Ja ik schrijf me in!

Locatie en vertrektijden:

De route zal gestart worden vanaf het Mobility Centre in Barendrecht.
Adres: Lübeck 11 te Barendrecht
Telefoon: 010 850 4500

Ontvangst en briefing zijn om 9:00, waar ook de rallyschildjes zullen worden uitgedeeld. Rond 16:00 zullen de eerste deelnemers terug worden verwacht.

Kosten:
De inschrijfkosten van € 40,- per equipe komen geheel ten goede aan een bijzonder goed doel in Rotterdam: de adoptie van de bosrendieren in Diergaarde Blijdorp, zodat ook een stukje Zweedse natuur in Rotterdam bewaard kan blijven! Alles is inclusief, dus er zijn die dag geen bijkomende kosten.