APK avond bij Regio Noord-West op 6 september 2013

Vrijdag 6 september: Technische avond over de APK

apk bord2

 

Behalve als we een auto hebben van voor 1 januari 1960, hebben we er met onze oldtimer mee te maken: de Algemene Periodieke Keuring, beter bekend als de APK. Vaak een reden voor wat zorg. Je weet dat er ergens wat roest zit of wat speling. Wordt mijn oude Volvo goedgekeurd of niet?

Op 6 september komen we meer te weten over de eisen die de overheid aan onze wagens stelt. Daarvoor hebben we Henny Tromp in ons midden, gerenommeerd monteur en APK-keurmeester. 

De avond vindt plaats bij regiobestuurder Rob Wardenaar. Op het industrieterrein Witte Paal in Schagen is Wardenaar Verwarming te vinden. Het adres is Witte Paal 44. Postcode is 1742 NL. De avond begint zoals gebruikelijk om 20.00 uur. De avond is in een loods achter op het terrein van Rob, even naar achteren doorlopen dus.

En tot slot nog het volgende. Er is ergens vast wel iemand die twijfelt over de staat van zijn voertuig en zijn oldtimer op 6 september beschikbaar wil stellen als voorbeeld. Dan weet je gratis en voor niks waar je aan toe bent. Meld je daarvoor even aan bij regiobestuurder Jos Tromp (0226-422718).