Oldtimerdag Alphen aan den Rijn op 14 september

Op zaterdag 14 september aanstaande is het voor de 31ste maal in Oldtimerdag Alphen aan den Rijn, een dag waarop alles wat ouder dan 25 jaar is naar het centrum van Alphen wordt gebracht; auto's, vrachtwagens, stoommachines, tractoren, motorfietsen, etc. Om een indruk te geven; De Rover Club Nederland heeft toegezegd met 50 auto's te komen, Defensie gaat het Thorbeckeplein vullen met speciaal materieel waaronder een Leopard tank, noem maar op.

Op uitnodiging van de organisatie mogen ongeveer 12 klassieke Volvo zoeken op deze dag op het Rijnplein in Alphen aan den Rijn staan, vlak bij de stand van Volvo dealer Hooftman. Het inschrijfgeld wordt voldaan door de organisatie en lunchpakket is uiteraard inclusief.

Deze auto's moeten wel minimaal 25 jaar jong zijn en naast representatief vanzelfsprekend ook apk gekeurd, verzekerd, etc. Het zou geweldig zijn als we een mooie verscheidenheid aan modellen kunnen krijgen zodat Volvo door de jaren heen aan het publiek getoond kan worden. En veel publiek is er altijd op deze dag, mooie gelegenheid om de VKV te promoten!

Zo spoedig mogelijk willen we graag weten of de 12 auto's te realiseren zijn ivm indeling van het evenement en de daarbij behorende vergunningen van de gemeente. Graag hoor ik via email (walter @ hooftman.nl) wie het leuk vindt deze geweldige dag mee te maken.

flyer oldtimerdag 14 sept 2013 208