VKB weer in Autotron!

AutotronNa (gedwongen) uitstapjes naar de Veemarkt in Utrecht (2002 - 2010), de Evenementenhal in Gorinchem (2011) en de niet door ieder even gewaardeerde Home Boxx in Nieuwegein (2012) gaat de VKB terug naar 'waar het allemaal begon', het Autotron in Rosmalen.

In ieder geval voor de jaren 2013 t/m 2015 en steeds in het laatste weekend van september. Hiermee wordt het organiseren eenvoudiger en naar wij hopen ook het plannen van deelname of bezoek.

Het Autotron ligt mooi in een groene omgeving met aansluitend het Vakantiepark Dierenbos. Dit biedt volop ruimte voor aanvullende (vereniging)activiteiten. Ook hebben we veel ruimte voor de beurs zelf omdat we naast het Expodome (9200 m2) ook over de Spijkerhal (1500 m2) en de tussenliggende buitenruimte kunnen beschikken. En natuurlijk het grote grasveld achter de hallen om weer een mooi tableau van onze Volvo's te kunnen neerzetten.

We doen dan ook een beroep op alle deelnemers en bezoekers om met ons op deze aantrekkelijke locatie de komende jaren een unieke Volvo klassieker happening neer te zetten. Een vraag daarover hebben we al: welke bijzondere gebeurtenis uit de Volvo historie geeft aanleiding om hieraan op de komende VKB bijzondere aandacht te geven in de vorm van een beursthema?

Het VKB-team is al weer gestart met de voorbereidingen. We houden je op de hoogte, maar aarzel niet ons daarbij te ondersteunen met suggesties en voorstellen. Ook zoeken we vanwege het vertrek van enige teamleden naar aanvulling van het VKB-team. We streven daarbij na in het VKB-team meerdere Volvo verenigingen vertegenwoordigd te hebben.