De redactie VKM zoekt...

In vrij korte tijd hebben enkele leden van de redactie van het Volvo Klassieker Magazine besloten met de werkzaamheden te stoppen. Drie redigeurs om precies te zijn. Dat zijn de mensen die ervoor zorgen dat de teksten in het VKM zo goed leesbaar en grotendeels foutloos zijn. Belangrijk werk, wat bijna helemaal achter de schermen plaatsvindt. Daarom nu voor het voetlicht. Claudia Schneider is al enige tijd geleden gestopt, Derk Idsardi en Hannie Vinkenburg stoppen binnenkort.

Alle drie zijn ze lange tijd actief geweest voor de vereniging, ook daarom is onze dank groot!

vrijwilligergezocht-2We zoeken versterking van ons redactieteam. Dat kan zijn als redacteur, als columnist, maar zeker ook als redigeur. Dat laatste klinkt smerig, maar dat is het zeker niet. De teksten die de redacteuren schrijven en die de redactie aangeleverd krijgt van leden, moeten gecontroleerd worden op taal en leesbaarheid. En waar nodig verbeterd.
Als jij dus sterk bent in het nederlands, hebben wij je nodig.

Als jij leuke artikelen kunt schrijven, hebben wij je ook nodig.

Als jij een scherpe blik hebt op actuele onderwerpen, hebben wij je nodig.

Hoe je dit invult, bepaal je zelf.
Liefst zien we de medewerkers van de redactie bij de tweemaandelijkse vergaderingen, maar dat is niet strikt nodig. Daar bedenken we welke onderwerpen in de komende Volvo Klassieker magazines kunnen of moeten komen.We willen graag vooral jullie, dames, overhalen zich voor deze nobele activiteiten aan te melden. Wat moeten we daarvoor doen?

update: redigeurs hebben we inmiddels voldoende. een redacteur erbij zou erg leuk zijn! ;-)