17e Zeelandrit

rallybord17ezeelandrit

Op zondag 23 september 2012 wordt voor de 17e keer De ZEELANDRIT gereden. Ditmaal gaat de rit over Schouwen-Duiveland. De organisatie zal u weer talloze mooie plekjes van Zeeland laten zien.

De start is als vanouds bij Volvo dealer Olov, aan de Pearyweg in Goes. U bent hier van harte welkom vanaf 09.30 uur voor een kopje koffie met iets lekkers en het ophalen van de routebeschrijving. Vanaf 10.30 uur wordt er gestart. U kunt hier niet meer inschrijven. Inschrijving uitsluitend bij vooraanmelding en betaling bij de penningmeester/secretaris van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. rekeningnr.:141559969

Bij uw inschrijving dient u te vermelden: Naam + Voorletters, huisadres, postcode , woonplaats, aantal volwassenen, aantal kinderen onder 12 jaar en het kenteken van uw Volvo.

Uiterlijke inschrijfdatum is 15 september 2012. De kosten zijn € 10.- per persoon, kinderen onder de 12 jaar gratis.

Rond 12.30 gaan we van een heerlijke lunch genieten bij Delta Park Neeltje Jans, waarna de route verder gaat over Schouwen-Duiveland, waar ergens op een heel mooi plekje de Zeelandrit foto wordt gemaakt. Uiteindelijk eindigt de rit bij de Zeeuwse Rozentuin in Kats, waar we onder het genot van een hapje en een drankje, nog even gezellig na kunnen praten.

De inschrijving is beperkt tot 75 equipes, dus haast u, want vol =vol.

stormvloedkering_klein