de Volvo Klassieker Beurs, niet alleen voor mannen!

De Volvo liefhebberij is vooral een "mannending", uitzonderingen daargelaten. Ook de Volvo Klassieker Beurs heeft een hoog technisch gehalte. We streven ernaar om een beursbezoek ook voor de vrouwen aantrekkelijker te maken, maar dat valt nog niet mee.

Voor de jeugdige bezoekers hebben we in ieder geval wel een aantrekkelijk programma om zodoende de meegekomen moeders wat te ontzien. Nabij de infostand kunnen de aankomende Volvo liefhebbers (en liefhebsters natuurlijk) aan de gang met o.a. kleuren, kleien, spelen in een echte blokhut, met appels mikken voor een prijsje en gratis snoepgoed en popcorn!

Bijzonder is op deze twintigste beurs is de aanwezigheid van een heuse nostalgische circuscarrousel.

draaimolen

Met 30 zitplaatsen en typische draaimolen muziek zult u geen kind aan uw kind. Kunnen de moeders op het aanpalende terras wat meer genieten van hun weekend en wordt de beurs ook voor hen wat aantrekkelijker!.

We staan open (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) voor suggesties om een actief beursbezoek voor de vrouwelijk wederhelften even aantrekkelijk te maken als voor de vele mannen die de afgelopen twintig jaar de beurs bezochten.

Het VKB-team.