VKB techniek forum

evenementenhal_GorinchemNaast bewonderen van het ruime aanbod van Volvo onderdelen, auto's etc. kunt u dit jaar een bezoek brengen aan het VKB Techniek Forum. Met workshops, demonstraties en consulten wordt u (verder) ingewijd in de technische aspecten van onze klassieke Volvo's.

Het Technische Forum vindt u bij de stand van de Volvo Klassieker Vereniging (zie beursboekje dat u ontvangt bij binnenkomst).

Het definitieve programma wordt binnenkort op de VKB-site geplaatst en wordt uitgereikt bij binnenkomst in de hal. Te noemen zijn nu al: carburateurs/brandstofsystemen, versnellingsbak/overdrive, taxaties, lering uit defecte onderdelen, opengewerkte motorblokken, raadpleging TC/VKV, afdraaien van remschijven, spreekuur, gritstralen, etc.

Voor het spreekuur en het gritstralen op het Techniek Forum vragen we in verband met de mogelijke voorbereiding alvast uw aandacht: Read More

SPREEKUUR


U kunt problemen met uw klassieke Volvo bespreken met deskundigen. Bijzonder en voorwaarde voor deelname is dat uw Volvo op het Forum aanwezig is en desgewenst met draaiende motor.

Naast advisering worden uitsluitend kleinere afstellingen (bijv. ontsteking, carburateurs) uitgevoerd.

De spreekuren starten elk heel uur van 11.00 t/m 16.00 uur en duren drie kwartier. De kosten voor deelname bedragen € 10,- die u bij aanvang dient te voldoen.

Aanmelding voor 12 oktober via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., vermeld hierbij de dag (15 of 16 oktober), uw telefoonnummer en het type Volvo. Toekenning vindt plaats in volgorde van aanmelding. U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving met de procedure in de hal, dan wel een afwijzing indien het spreekuur is volgeboekt.

GRITSTRALEN


Altijd al eens willen ervaren wat het is om te gritstalen of heeft u een onderdeel dat lastig is om schoon te maken? Dat kan nu op het Technische Forum in de aanwezige straalcabine.
U kunt hiervoor kleinere onderdelen (grootste maat 50 cm) meenemen en aan de gang gaan. Bij grote belangstelling geldt een tijdslimiet van 20 minuten per bezoeker. Neem dus wat spul mee of ga aan de gang met een prille aankoop!