HerfstTintenToerTocht! Voor alle VKV leden VOL!!

HTTTOp zondag 23 oktober kunt u met uw klassieke Volvo kennismaken met de allermooiste plekken van Twente ( oftewel "tuin van Nederland" ) tijdens de alweer 7e HTTT.
De bedoeling van de HTTT is het  genieten van de omgeving en de prachtige herfstkleuren door middel van een toerrit en is het is dus beslist geen puzzelrit o.i.d.!

De tocht is overigens weer heel anders uitgezet dan voorgaande jaren.

U kunt nog niet meer inschrijven we zitten vol! (Vorig jaar waren er ruim 80 deelnemende Volvo's)

 

Het programma: ontvangst te Vasse op rustieke locatie bij "Tante Sien" met koffie en krentewegge tussen 10 en 11 uur. Vervolgens een ca 100 kilometer lange tocht door de mooiste gedeeltes van Twente en een stukje Duitsland. Na terugkeer bij "Tante Sien" staat er een uitgebreid Twentse Stamppottenbuffet voor u klaar.
De kosten voor deelname zijn weer minimaal: € 10 per volwassene (VKV leden) en de kinderen t/m 12 jaar gratis.!

Omdat veel deelnemers van ver komen: er bestaat de mogelijkheid om bij Tante Sien (of elders in de regio) te overnachten, zodat u er een heerlijk weekend-uitje van kunt maken: zaterdag op uw gemak naar Vasse en zondagmorgen lekker uitgerust starten aan de HTTT.
E.e.a kunt u het beste regelen met "Tante Sien" zelf via telefoonnummer 0541-680208, het adres is Denekamperweg 210, Vasse.

Wilt u een idee hebben van wat u kunt verwachten: bekijkt u de verslagen van vorige edities via de link op de site van de organiserende regio Oost: toerritten. Wilt u nadere inlichtingen, neem contact op met Klaas Veneberg 0546-577517 of per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.