Vehikel op nieuwe locatie 27 en 28 augustus 2011

Vehikel op nieuwe locatie 27 en 28 augustus 2011

Doordat de vertrouwde Veemarkt in Utrecht binnen afzienbare tijd opgeofferd zal worden aan woningbouw is Vehikel uitgeweken naar een nieuwe locatie in Utrecht: De Vechtsebanen. Deze locatie op de Autoboulevard van het industrieterrein Overvecht bevindt zich op ongeveer een kilometer afstand van de Veemarkt en is uitstekend bereikbaar.

De nieuwe Vehikel in de Vechtsebanen zal niet heel anders worden dan de vertrouwde Vehikels in de Veemarkt (en vroeger de Jaarbeurs), maar duurt nu twee dagen. Daarom is op zaterdag is Vehikel van 11.00 uur tot 20.00 uur. open voor het publiek.
De Vechtsebanen is wat kleiner dan de Veemarkt en niet volledig overdekt. Toch verwacht de organisatie een ouderwets volle en gezellige Vehikel. Dus oldtimer auto’s, bromfietsen, motorfietsen, scooters, fietsen en vooral bergen onderdelen. Natuurlijk is er ook volop documentatie te vinden, zijn er weer clubstands en komt ook de modelauto liefhebber weer aan zijn trekken. Vehikel is ook nog steeds een internationale beurs, één van de grotere beurzen in Europa. Dat geldt niet alleen voor de bezoekers. Een deel van de standhouders komt uit alle delen van Europa en zelfs van ver daarbuiten. Maar ook de Nederlandse standhouders reizen de hele wereld af op zoek naar bijzondere vondsten voor Vehikel.

Meer informatie: Meer informatie is te vinden op: www.vehikel.nl