Nieuwjaarsreceptie 2024

Het bestuur nodigt u graag uit op zondag 7 januari 2024 voor de nieuwjaarsreceptie bij Huis van Hilde in Castricum. De receptie is weer een goed moment om samen het nieuwe jaar in te luiden, onder het genot van een hapje en een drankje starten we met een nieuw verenigingsjaar.

Regio Noord-West zal een presentatie geven over het landelijk kampeerweekend wat tijdens het Hemelvaartweekend plaats zal vinden.

Vanaf 14.00 bent u van harte welkom, het programma ziet er als volgt uit:
U wordt ontvangen met koffie/ thee en iets lekkers
Toespraak van de voorzitter
Presentatie Regio Noord-West, Landelijk kampeerweekend
Verloting cadeaubonnen landelijke ritten
17:00 uur einde receptie.

Er zal fris, bier en wijn geserveerd worden en er zal iets hartigs te eten zijn. Er is een lift aanwezig in het gebouw. Honden zijn helaas niet toegestaan. Er is voldoende parkeergelegenheid en parkeren is gratis.
Wilt u liever niet met uw klassieke Volvo op de winterse wegen, Huis van Hilde ligt aan de achterzijde van NS station Castricum, vanaf het station staat u direct voor het museum.

Voor de liefhebbers is er een mogelijkheid om vooraf, op eigen gelegenheid en kosten, een bezoek te brengen aan het archeologiemuseum. Dit kost €8,50 per persoon (prijzen van 2023), maar de museumjaarkaart geeft gratis entree. Er is ook een mogelijkheid tot een wandeling van 3 km, deze is te verkrijgen bij de receptie. Meer informatie vindt u op de website: www.huisvanhilde.nl

Adres:
Westerplein 6
1901 NA Castricum


Wij hopen u te mogen begroeten op 7 januari!
Met vriendelijke groet,
Bestuur Volvo Klassieker Vereniging

(Foto en Volvo: Rene en Sandra Brandt)