Partnerlidmaatschap

Bent u de partner van een van onze leden? Heeft u zelf ook zo’n mooie klassieke Volvo of is deze van u samen? Bent u graag betrokken bij de vereniging maar gaat het u te ver om dan ook maar lid te worden? Wilt u op het forum ook eens onder uw eigen naam reageren of zelf onderdelen bestellen voor uw/jullie Volvo? Wilt u stemrecht op de ALV?

Er is nu de mogelijkheid voor partnerlidmaatschap! U kunt zich aanmelden voor dit lidmaatschap mits uw partner regulier lid is van de vereniging en u (mede) eigenaar bent van een Volvo van 25 jaar of ouder. Een partnerlid heeft dezelfde rechten als een regulier lid, echter ontvangt geen VKM omdat dat als het goed is al in de bus valt. De kosten voor het partnerlidmaatschap zijn €20,- per jaar. Als u een partnerlidmaatschap wil, of uw huidige lidmaatschap om wil zetten naar een partnerlidmaatschap, stuur dan een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat de ledenadministratie nodig heeft zijn uw naam, adres en woonplaats, uw geboortedatum, m/v, uw emailadres, uw website (indien van toepassing), uw rekeningnummer en of u de incasso automatisch wil laten verlopen, het lidnummer van uw partner en de gegevens van de auto.