Volvo Klassieker Beurs 2022

Op 24 en 25 september 2022 in het Autotron in Rosmalen. 
Het thema voor de Volvo Klassieker Beurs 2022 wordt “Volvo’s in de media”. De bedoeling is om tests waarin Volvo’s werden vergeleken met hun concurrent(en) te herhalen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een Volvo Amazon en een Borgward Isabella, maar ook een vergelijking tussen een Volvo 240 en een Volvo 440, of een Volvo 850 tegen een Mercedes E220.

Het idee is om de auto’s uit zo’n test tijdens de beurs, samen met hun concurrenten, te presenteren, zodat we dit jaar ook andere merkenclubs kennis kunnen laten maken met Volvo en de Volvo Klassieker Beurs.

Verder zoals bekend onder andere:
Verkoop van Volvo auto’s, onderdelen en verwante artikelen
Uitgebreide presentatie van de Volvo-verenigingen
Technische informatie over Uw Volvo
Bijzondere Volvo’s en interessante modificaties
Voorlichting en demonstraties
Uitgebreide Volvo tentoonstelling op de parkeerplaats
Kinderactiviteiten/Jeugdactiviteiten. De jeugd kan als vanouds terecht in de kinderhoek die dit jaar een ietwat andere opzet krijgt.
En natuurlijk veel collega Volvo liefhebbers uit binnen- en buitenland

De beurs is geopend op zaterdag 24 september van 10:00 tot 17:00 en op zondag 25 september van 10:00 tot 16:00.
U hoeft om de beurs te bezoeken geen lid te zijn van een Volvo vereniging, iedere belangstellende is welkom. Entree € 12,00; kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Parkeren voor Volvo’s gratis.

Leden van de Volvo Klassieker Vereniging krijgen ook dit jaar op vertoon van hun ledenpas 3 euro korting op de entreeprijs.