Gezocht: secretaris landelijk bestuur

Het bestuur is met spoed op zoek naar een secretaris.
Bent u hier in geïnteresseerd dan kunt u zich melden bij het bestuur zodat na een korte kennismaking en enige inwerkvergaderingen de functie ingevuld kan worden. De voorkeur gaat uit naar iemand met wat ervaring op dit gebied.
De belangrijkste posten waarvoor de secretaris verantwoordelijk is zijn: de redactie en het verenigingsblad, het drukwerk, verslaglegging van bestuursvergaderingen en ledenvergaderingen, correspondentie, archivering, het VKV archief, VKV verzekeringen en alles wat verder bij een secretaris past of door hem of haar wordt opgepakt.
Een inschatting van de noodzakelijke tijdsinvestering is afhankelijk van de persoon maar bedraagt in de regel van 6 tot 10 uur per week gemiddeld met een hoogtepunt kort voor de ALV.
Voor nadere informatie of aanmelding kan contact worden opgenomen metéén van de bestuursleden, zie de contactadressen in het VKM of op de website. U kunt ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het bestuur zal geïnteresseerden zo spoedig mogelijk uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.
Namens het bestuur van de Volvo Klassieker Vereniging,
Paul Franse, voorzitter.