Verlate "nieuwjaarsbijeenkomst"

Het bestuur nodigt u graag uit op zondag 13 februari 2022 voor de verlate "Nieuwjaarsbijeenkomst" bij Partycentrum Schoonhoven in Hollandscheveld. Nadat we eerder de nieuwjaarsreceptie online hebben moeten organiseren is dit een mooi moment om elkaar weer te spreken. Onder het genot van een hapje en een drankje openen we een nieuw verenigingsjaar.

Regio Noord zal een presentatie geven over het landelijk kampeerweekend wat tijdens het Hemelvaartweekend plaats zal vinden.

Het programma ziet er als volgt uit:
15:00 uur aanvang receptie met koffie/ thee en iets lekkers
15:45 uur toespraak van de voorzitter
16:00 uur presentatie Regio Noord, Landelijk kampeerweekend
17:00 uur einde receptie.

Voor de liefhebbers is er een mogelijkheid om vooraf op eigen gelegenheid een wandeling te maken van ongeveer 6 kilometer. De start van de wandeling is op de parkeerplaats van het partycentrum. Meer informatie vindt u via deze link.

Adres:
Marten Kuilerweg 47
7913 XG Hollandscheveld

Deze bijeenkomst past binnen de huidige maatregelen m.b.t. Covid-19. Mochten er aanpassingen nodig zijn dan houden wij u hiervan op de hoogte via de website en sociale media. Houdt er rekening mee dat u voor de verlate nieuwjaarsreceptie een corona toegangsbewijs nodig heeft, meer informatie hierover vindt via deze link.

nieuwjaarsreceptie luchtfoto