De Hondsrug

Regio Noord organiseert op 12 september 2021  de landelijke rit "De Hondsrug" in de hoop/verwachting dat deze niet opnieuw door beperkingen verhinderd zal worden. Wel verloopt de rit anders als anders.

Vanwege de huidige RIVM regels zijn er enkele voorzorgsmaatregelen getroffen:
1 maximaal aantal deelnemers is 50 auto's, dus ca. 100 personen
2 we starten in 2 blokken: een eerste groep van 25 auto's om 10:30 uur en een 2e groep vanaf 11:30 uur. Deelnemers krijgen na inschrijving en vermelding van hun email adres bericht in welke groep zij zijn ingedeeld. Als organisatie moeten we ons strikt houden aan deze indeling om te veel personen tegelijk aan de start te vermijden!
3 we eindigen met een drankje (koffie, thee of fris) zonder buffet of diner deze keer, hopelijk dat we in 2022 meer kunnen bieden.

Startplaats is "De Rietschans", Meerweg 221, 9752 XC Haren. Hier ontvangen we u met koffie of thee en iets lekkers erbij. Ook krijgt u hier de routebeschrijving tot een tussenpunt waar u het tweede deel van de route zult ontvangen waarin ook het eindpunt vermeld staat.
Vanwege de hiervoor beschreven beperkingen zijn aan deelname voor VKV-leden geen kosten verbonden deze keer.

Voor meer informatie en inschrijven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Inschrijven voor deelname kan tot uiterlijk 29 augustus 2021.