Technische Commissie VKV uitgebreid

TC uitgebreid

Het team van de technische commissie van de VKV is uitgebreid met maar liefst 4 nieuwe leden, waardoor onder andere een betere landelijke dekking is ontstaan. Het totaal aantal TC-ers komt nu op 16 leden.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de werving en het inwerken van de nieuwe techneuten en dat heeft ondertussen geleid dat de mannen officieel met ingang van 01 juni zelfstandig kunnen werken. In het laatst verschenen Volvo Klassieker Magazine (nr. 84) treft u de namen, adressen en telefoonnummers aan van alle huidige beschikbare leden van de technische commissie.

Ik wil de nieuwe leden graag even aan u voorstellen:

In de regio Noord is dat Peter Brak uit Eelde. Peter is geen onbekende binnen de Volvo Klassieker Vereniging. Hij zorgt voor de activiteiten in zijn regio en is dus nu ook beschikbaar als TC-er. Zijn specialiteit is de Volvo 200 serie.

Erg blij zijn we ook met de komst van Rob Straatman uit Lienden. Rob is al jarenlang actief lid van de VKV en is ook regelmatig te vinden in het VKO in Elshout en zal nu als TC-er met name in de regio midden assisteren. Zijn specialiteit is de Amazon Combi.

Als 3e clublid mogen wij Jan Arts uit het Brabantse Uden verwelkomen. Jan zal als TC-er met name werkzaam zijn in de regio Oost-Brabant en Nijmegen. Ook Jan is werkzaam in het VKO en zorgt onder andere voor het fotograferen van de onderdelen in de webshop. Zijn specialiteiten liggen bij de Amazon en de Volvo 240 serie.

In de regio Noordwest hebben we het genoegen om Leo Staats, woonachtig in Haarlem als TC-er te verwelkomen. Zijn laag lidnummer verraadt al een lang lidmaatschap van de VKV en zo is het ook. Zijn specialiteiten liggen bij de Duett en de Katterug.

De nieuwe TC-ers worden veel succes en vooral veel plezier gewenst in hun nieuwe functie.

Dick Scholing, voorzitter Technische Commissie.