Landelijk kampeerweekend 2021

Het Landelijk kampeer weekend 2021 georganiseerd door Regio zuid vindt plaats op Camping de Bergen in Wanroij en heeft het Thema "Gouden Bergen".

logo lkw 2021

Het Landelijk Kampeerweekend 2021 is mogelijk binnen de huidige Corona maatregelen. De opzet is als volgt:
De organisatie van het LKW heeft een overeenkomst met camping de Bergen in Wanroij. Iedere equipe, bestaande uit leden van het eigen gezin volgens de regels van het RIVM, schrijft zich als zodanig in bij de camping en krijgt een ruime plek toebedeelt waardoor het mogelijk is de vereiste afstand te houden van de equipes ernaast. Alle equipes staan straks bij elkaar op een eigen veld. De georganiseerde activiteiten zoals de tourrit, de “camping-quiz” etc. zijn ook allemaal op afstand en met de eigen equipe te doen. De camping is verantwoordelijk voor het naleven van de maatregelen, maar het spreekt voor zich dat het alleen kan slagen als alle deelnemers bereid zijn zich aan de maatregelen te houden.
Wij zijn van mening dat, ondanks de maatregelen waardoor bijvoorbeeld een feestavond niet tot de mogelijkheden behoort, we toch veel gezelligheid kunnen creëren op anderhalve meter afstand. We hopen u dan ook te mogen begroeten. Vanwege het jubileumjaar zullen ook de collega Volvo verenigingen een uitnodiging ontvangen.