VKV Drive in bioscoop - 26 september - Roelofarendsveen

Beste Volvo vrienden,

Vanwege Covid-19 is het niet gemakkelijk om een activiteit te organiseren, zowel niet qua regelgeving, de risico's die we nemen of iets wat past bij ons als vereniging.

Maar in samenwerking met de drive-in bioscoop van A4Drive-in in Roelofarendsveen zien wij toch de mogelijkheid om een activiteit te faciliteren waarbij de benodigde maatregelen eenvoudig in acht genomen kunnen worden.

U kunt heerlijk met uw auto naar de film komen, kijkt vanuit de auto naar de film en luistert via de (fm) radio naar de film.

Daarbij heeft u zelfs de mogelijkheid om bij de diverse horecagelegenheden een zak popcorn, of ander lekkers te bestellen.

In samenwerking met A4Drive-in hebben we 2 echte autofilms die op het witte doek komen.

De films draaien op zaterdag 26 september:

- 17.30 Le Mans 66

- 20.45 The World Fastest Indian

Le Mans 66 gaat over de ontwikkeling van de befaamde Ford GT40 welke in de jaren '60 op Le Mans de strijd aan ging met tot dan toe onverslaanbare Ferrari.

The World Fastest Indian beschrijft het levensverhaal van Burt Munro die het snelheidsrecord met zijn Indian motorfiets wilde verbreken.

Wij hebben voor onze vereniging een voorinschrijving mogelijk gemaakt van een kleine 2 weken. Daarna zal de inschrijving (indien niet uitverkocht) ook opengesteld worden voor andere liefhebbers.

 

 Let op:

- Neem bij deze activiteit de richtlijnen van RIVM in acht. Houd afstand van elkaar!

- Mocht u geen radio hebben dan kunt u deze tegen een meerprijs huren bij de Drive-in.

- Aanmelden gaat rechtstreeks bij A4Drive-in voor deze activiteit. Zo blijft er een helder overzicht van het aantal beschikbare plekken.

 

Opgeven gaat als volgt:

U bestelt uw kaarten rechtstreeks bij A4drive-in en kunt gebruik maken van de kortingscode VKVDRIVEIN10. Met deze code krijgt u 10% korting op uw aanmelding. De aanmelding en betaling verlopen rechtstreeks via A4Drive-in.

Om voor ons het overzicht te bewaren is het prettig als u na inschrijving via A4Drive-in ook aan ons doorgeeft of u komt. Dit kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met vermelding van het aantal personen en de gekozen film(s).

Het adres van de A4 Drive-In bioscoop is:

Veenderveld 57
2371 TT Roelofarendsveen

 

The World Fastest Indian : https://www.a4drive-in.nl/film/the-worlds-fastest-indian/

Le Mans ’66 : https://www.a4drive-in.nl/film/le-mans-66/

Het is een activiteit gefaciliteerd door het jongerenregister, maar valt onder de verantwoording van de A4Drive-in bioscoop. Zij dragen ook zorg voor het naleven van alle Corona maatregelen. Uiteraard bent u hier zelf als bezoeker ook verantwoordelijk voor!

 

Wij hopen op een mooie opkomst, maar passend binnen alle richtlijnen zodat een ieder weer veilig en gezond kan genieten van een mooie avond!

Zien we u 26 september? 


Met vriendelijke groet,

VKV Jongerenregister